tiistai 9. joulukuuta 2014

Mirka Muukkonen (Vas.) Ruotsidemokraattien tukena

Vasemmistoliiton Mirka Muukkonen kirjoittaa blogissaan:
Valtuuston kokous keskeytettiin heti avauksen jälkeen ja ryhmien väliset sopijaryhmät päättivät pitää neuvottelun. Kyseiseen neuvotteluun osallistui kaikkien muiden puolueiden edustajat paitsi Vasemmistoliiton, joka ei ole mukana ryhmien välisessä sopimuksessa.

Suhtaudun nuivasti ylipäänsä tällaiseen ryhmien väliseen sopimus-kulttuuriin, jossa merkittäviä päätöksiä tehdään virallisen päätöksenteon ulkopuolella ja josta ne sitten tuodaan enemmistön voimin läpivietäviksi virallisiin päätöksentekoelimiin. Minusta tämä ei tue demokratiaa, heikentää päätöksenteon läpinäkyvyyttä ja avoimuutta.
Yleisradio kertoo:
Ruotsin oikeistoblokki ehdottaa vasemmistolle sopimusta, jossa molemmat puolueblokit äänestäisivät hallituspuolueen budjettiesityksen puolesta. Näin pystyttäisiin estämään tilanne, jossa maahanmuuttovastainen Ruotsidemokraatit voisi kaataa budjettiesityksen.
Ihmekös tuo, kun Ruotsin Sekoomuksen uusi puheenjohtaja on itsekin ihqun monikulttuurinen. Aina kun luulee että laari on kaavittu pohjaa myöten, jostain löytyy vielä valepohja, jonka alta voi jatkaa kaivamista.

3 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Tuon ruotsalaisemmaksi ei enään voi tulla kuin tuo pariskunta.

Komea mies ja kaunis nainen.

Kumitonttu kirjoitti...

Kieltämättä, pariskunta on kuin Hollywoodista repäisty.

Kumitonttu kirjoitti...

Tai pikemminkin Bollywoodista tässä tapauksessa.