maanantai 22. joulukuuta 2014

Mielenterveysongelmainen muslimi

Yleisradion uutisen mukaan Ranskassa mies ajoi autolla väkijoukkoon huutaen Allahu akhbaria! Poliisi tiese välittömästi kertoa, että mies kärsii mielenterveysonglemista. Hah! Tuohan nyt tuli jo ensimmäisellä rivillä selväksi, jos mies kerran on muslimi. Kummallista kyllä, näitä mielenterveyspotilaita lasketaan sadoin tuhansin Eurooppaan. Kuten Nicolai Sennels on todennut, muslimeilla mielenterveysongelmia on moninkertaisesti länsi-eurooppalaisiin verrattuna mahdollisesti sen takia, että he ovat satoja vuosia kaventaneet serkusavioliitoilla perimäänsä.

Tätä kirjoitellesani Yleisradion Saksan kirjeenvaihtaja Ilkka Rönkkö uutisoi Dresdenistä, että kaupungissa pidetään Saksan islamisaatiota vastustava mielenosoitus joka maanantai. Rönkön mukaan joukossa ei näy uusnatseja eikä muitakaan populisteja, vaikka osa saksalaisista - liittokansleri Merkel mukaan lukien - vastustaa mielenosoitusta provokatiivisena. Tähän voi si läppäistä jonkun natis-kortin pöytään, mutta ollaan sen sijaan tyytyväisiä saksalaisten heräämisestä. Teutoonien järjestelmällisyyden tuntien mielenosoitus jatkuu ja kerää yhä suurempia massoja. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

6 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tuossa vielä The Daily Telegraphin juttu noista Saksan mielenosoituksista:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11281103/Germans-take-to-the-streets-to-protest-against-Islamisation.html

Samantyyppiset marssit ovat levinneet Dresdenistä muuallekin Saksaan.

Unknown kirjoitti...

Hän on Pertti Rönkkö. Muista hyvin syksyn 1989, kun Dresdenin maanantaimarsseilla huudettiin DDR:n kommunistijohtaja Honeckerille Wir sind saa Volk!
Marssiminen oli hengenvaarallista, sillä kommunistit harkitsivat armeijan määräämistä katuja tyhjentämään, kuten Kiinassa aikaisemmin samana vuonna.
Ylen Ajankohtainen Kakkonen vertaili syksyä 1989 Prahan kevääseen 1968. Hesarin Kari piirsi monta kuvaa Itä-Saksan ongelmista.

Jos Dresdenin asukkaissa on yhä vanhaa kovuutta ja järkähtämättömyyttä, niin Saksassa eletään hyvin mielenkiintoisia aikoja jälleen.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä että kyseessä on Dresden. Siellä ei ole sosiaalimamuja ja muita ulkkareita niin paljoa kuin vastaavan kokoisissa "Länsi-Saksan" kaupungeissa koska niitä ei aikoinaan roudattu DDR:ään. Kommunistiaika opetti havaitsemaan utopiat ja hankkimaan vastustuskyvyn niille. Veikkaan että siksi entisen DDR:n alueella on helpompi vastustaa mokutusta.

Kari kirjoitti...

Juu tuo "mielenterveyspotilas" on näköjään median viimeaikainen suosikki kiertoilmaus muslimi jihadistille.

Sen lisäbonus on siinä, että sillä saadaan vastuu siirrettyä ideologialta "sairaudelle".

Omaan jalkaan ampumisena voidaan kuitenkin pitää, että liian usein käytettynä se väkisinkin paljastaa ideologian haittallisen sivuvaikutuksen, mihin KT:kin tuossa tekstissä viittaa.

Sametti kirjoitti...

Koko islam on yksi iso mielenterveysongelma.

Millos Suomessa eka ählyjen vastainen mielenosoitus?

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, kun Pahuus oli vielä nuorta :D

Pertti, kiitos muistelmusta. Ne olivat aikoja ne. Jos saksalainen menee barrikadille, ei kyse voi olla muusta kuin natsismista. Näin se on opetettu ja mikä on opetettu on totta.

Vieras, hauska ajatus, että vain entisen sosialistimaan asukkaat voivat olla rasisteja :)

Kari, sairauttahan se on, kukapa voisi vastaan väittää. Koetko muka itse olevasi terve?

Sametti, ei tule meille islamin vastaisia mielenosoituksia. Meitä suojaa kylmä ilmasto. Tai sitten ei.