torstai 18. joulukuuta 2014

Jukka Aakula - Kekkosen kersantti

Jukka Aakula liittyi alarmistien sankkaan kärpäsparveen. Jukka kirjoittaa blogissaan:
Paasikivi ja Kekkonen veivät Suomen tielle, jolla ei aina ollut kansan enemmistön tukea.
Paasikivi oli tunnettu alarmisti, joka käänsi kelkkansa Kekkosen tavoin sinne, mistä tuuli puhalsi myötäisesti. Historiankirjoitus paljastaa, että ns. rauhanoppositio oli Suomen selviytymisen kannalta vaarallisin porukka Terijoen hallituksen jälkeen. Tällaista populistien lammaslaumaa joku vielä tukee nykyaikana, vai? Aakulalle tämä on näemmä isänmaallista touhua. Jukan mielestä Kekkonen lienee ollut Suomen suurin valtiomies neuvoteltuaan venäläisten kanssa ilman tulkkeja Novosibirskissä.

Aakula kehittelee ajatustaan NATO-jäsenyydestä kehumalla niin hienoja valtiomiehiä kuin Pertti Salolainen, Ilkka Kanerva ja Kimmo Sasi. Salolainen kunnostautui olemalla ensimmäinen länsimainen valtiomies Kiinan Taivaallisen rauhan aukiolla verilöylyn jälkeen. No, jonkunhan piti olla ensimmäinen. Kanerva ajoi Sekoomuksen liittymistä kommunistien ohjaamaan Suomen rauhanpuolustajiin. Entä Kimmo Sasi - esimerkillinen mies Jukka Aakulan mukaan: Kannatti sharia-lain käyttöönottoa Suomessa.

Aakula on isänmaallinen mies, sitä en epäile ollenkaan. Kummalliset kumppanit hän on vain valinnut näkemyksensä taakse. Suomettuneisuuden pahimmat taustapirut eivät luo uskottavuutta asialle.

Ei kommentteja: