keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Vastuunkantaja

Parasta komiikkaa tarjoaa Ruotsin pääkanisteri Stefan Löfven:
-Olen koko ajan kantanut vastuuni, ja aion jatkaa vastuun kantamista.
Muistaako kukaan mitä Jyrki Katainen hoki vuodesta toiseen :) Täällä todellinen vastuunkantaja: "Suomalainen Vastuunkantaja -merkin käyttöoikeus myönnetään yrityksille, jotka ovat hoitaneet verovelvoitteensa". Voi sviddu sentään. Tuohan on ihan natsi-Saksaa. Saat prenikan rintaan kun tottelet kuulustelijoittesi mielihaluja. Huhhuh...
-Tämä on hyvin vastuutonta käytöstä.

-On yksi taho, jonka kanssa en aio tehdä yhteistyötä ja se taho on Ruotsidemokraatit.
Voiko todellisuudentaju olla sumeampi? Miten hän ihan aikuisten oikeasti kuvittelee saavansa Ruotsidemokraateilta tukea politiikalleen? Eristää heidät, demonisoi heidät ja ylenkatsoo heitä - sosiaalidemokratiaa puhtaimmillaan. Tämä irvokas näytelmä tuo mieleen maailmanlaajuista ilmastonlämpenemistä koskevan politiikan.

2 kommenttia:

Igor kirjoitti...

Jotenkin alkaa tuntua, että alkaakohan ruotsalaisten silmät jo vihdoinkin aueta. Ja tuollaisilla puheilla luulisi että ruotsalaisetkin heräävät .

Kumitonttu kirjoitti...

On mielenkiintoinen tilanne. Harmi että Suomessa ollaan niin konsensushakuisia että vastaavaa ei meillä käynyt. Kommarit ja Kokoomus menivät samaan Kataisen hallitukseen. Eihän siinä mitään järkeä ollut, kuten tuloksetkin osoittavat.