perjantai 9. heinäkuuta 2010

Natsi-tarja

Hesari uutisoi, että SETAn toimiston oveen on töhritty "natsisymboli". Tätä samaa äärioikeistolaista kukkua alkaa olla kurkkua myöten täynnä, joten sivistetäänpä hieman toimittajia:
Natsisymboli:
Tarja Halosen käyttämä lippu (sokeille vinkisi - huomatkaa vasen yläkulma):

Ja kaikille Kansanradiotamme kuunteleville tosikoille ja veitikoille tiedoksi, että en tietenkään hyväksy SETAn ovien, kuten en minkään muunkaan omaisuuden turmelemista (Turussa puhkottu citymaastureiden renkaita) enkä pidä tapausta mitenkään huvittavana. Tämä kirjoitus on arvostelua Hesarin toimittajista.

2 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Hakaristejä löytää töherryksinä mistä tahansa Suomen kuntakeskuksen - kaupungeista puhumattakaan - alikulkutunnelista ja useimmissa tapauksissa jonkun viraston seinästä. Joskus on ikkunoitakin rikottu, väännetty bussipysäkki mutkalle tai kannettu uimakopit järveen swastikakoristelun jälkeen. Vaan eipä näistä ole tullut valtakunnan ykkösuutista, kun niitä ei ole tehty valtamedian suojelukohteisiin. Ei vaikka normikansalainen asioi kunnanvirastossa paljon useammin kuin SETA:n toimistossa ja kärsii siis enemmän.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Jaska kommentista. Just näin se on; kun swastika piirretään poliittiseen kohteeseen, koko valtakunnan kerma kuohahtaa. En voi ymmärtää, kuinka tuo saattoi olla etusivun uutinen.