keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

76

Gigantti myy 103-tuumaista Panasonicin plasma-telkkua 64.000 euron hintaan. Siitä vaan kaikki pienimunaiset kauppaan jonottamaan. Ei tarvi äidin tyttäreltä kysellä, kuinka yrittäjämiehellä menee. Toinen vaihtoehto on tatuoida olkapäähän, kuinka ison telkkarin omistaa.

Pariskunnan tarkoituksena oli vain vierailla legendaarisessa Miami Ink-tatuointistudiossa, kun yllättäen paikka vapautui tatuoija Jose Santiagolle.

– Sinne on neljän kuukauden jonot. Mutta kun siinä kerrottiin, keitä olemme, niin pääsinkin heti tatuoitavaksi.Pariskunta pääsi maistamaan lopputalvesta myös julkisuuden ikäviä puolia, kun pahoinpitely-epäilyt tulivat julkisuuteen. Yrittäjämies kielsi kuitenkin syyllistyneensä pahoinpitelyyn ja syyttäjä teki asiassa syyttämättäjättämispäätöksen.

– Se oli epäkunniallista ja törkeää käytöstä, ja hän oli todella epäkohtelias. Hän ei kunnioittanut minua.
(MTV3)

"Poliisi teki ratsioita moskeijoihin Saksassa. Viranomaiset etsivät saudiarabialaista Naiset islamin suojeluksessa -nimistä opaskirjaa, jonka mukaan naisen pahoinpitely on hyväksyttävä kurinpitomenetelmä avioliitossa. Kirjan mukaan naisen pahoinpitely on kiellettyä, mutta sitä voidaan käyttää äärimmäisenä keinona, jos vaimo ei muuten tottele aviomiestään." (YLE)

Mitä vitun järkeä on tatuoida roomalaisilla numeroilla 76 käteensä? Vai onko se äo?

Ei kommentteja: