keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Kannibalismia

Kävin tänään katsomassa eduskunnan edessä olevaa mielenosoitusta. Portailla oli ydinjätettä kuvaavia keltaisia tynnyreitä ja Postitalossa roikkui Greenpeacen lakana, jossa vastustettiin hiilidioksidia ja ydinvoimaa. Vaikka en ole, kuten jokainen lukijani varmaan tietää, Kepun ystävä, on pakko myöntää, että Mauri Pekkarinen pitää eduskunnassa erinomaisen puheen (MTV3). Jos et kuuntele itse puhetta ja sanoja, niin kuunnelkaa puheen rytmitystä, äänenpainoja ja eleitä. En olisi koskaan uskonut!

Kävin samalla herkuttelemassa pääkaupungin etnisten ravintoloiden tarjoamasta kirjosta yhdessä. Pöydässä luin Voima-lehteä, jossa oli Fifin idänsuhteiden hoitajan Veli Itäläisen kolumni. Hän valittaa, että Novaja Gazeta -lehdessä (Silmät kiinni 18.6.2010) kirjoittaa toimittaja Julia Latynina, joka on uusliberaali. Itäläisen käyttämä kieli on aika irvokasta:
"Olen vakuuttunut, että Latyninan näkemykset edustavat venäläisen
liberalismin valtalinjaa. Venäläinen liberalismi on suoraselkäisen
1800-lukulaista, sitä alkuperäistä suurpääoman etuja ajavaa ihmissyöjien
oikeistoliberalismia, johon ei kuulu paskanjauhanta "työväenpuolueesta". Tätä
liberalismia ei ole laimennettu demarismilla edes Kokoomuksen vertaa, sen mukaan
lakkoilijat ja neekerit ansaitsevat korkeintaan kuoleman merijalkaväen
luodeista."
Mutta kannattaa siis ehdottomasti lukea tämä Fifissä suomeksi julkaistu Julia Latyninan kirjoitus (Jihadin uusi ideologia), joka käsittelee wahhabilaisuuden leviämistä Kaukasiassa ja sitä, miten Yhdysvallat todella taistelee terrorismia vastaan Venäjän käyttäessä sitä savuverhona Kremlin aseman pönkittämiseksi.

Ei kommentteja: