lauantai 12. kesäkuuta 2010

Midas

Kuuntelen paraikaa Wilma Schlizewskin haastattelua radiosta. Olen pitänyt Wilmaa vähän tomppelina julkisuushakuisena narttuna, mutta hänhän on tosi hauska. Kertoi, että paras tekemänsä tatuointi oli "tikkataulu kyrvän päähän" ja toiseksi paras peräaukon ympärystä mustaksi. Kieroa huumoria.

Mutta tämä kuva päivän Hesarissa on pysäyttävä. Kuva on otettu Israel-vastaisessa mielenosoituksessa. Käytännössä Israel-vastaisuus on tällä porukalla puhdasta antisemitismia. Tässä artikkelissa kerrotaan, että uusien dna-tutkimusten mukaan juutalaiset ovat oma kansansa. Eri puolilla maailmaa olevilla juutalaisilla on oma kantaäitinsä tai -isänsä, vaikka eri ryhmillä on toki myös omat, läheisemmät juurensa. Euroopan juutalaisilla se on Kaukasukselta (se Mustanmeren ja Kaspianmeren välinen vuorijono) lähtöisin oleva turkkilainen juutalaisuuteen 800-900 -luvulla kääntynyt heimo. Mutta siis, katsokaapa tuota kuvaa oikein ajatuksen kanssa. Pari kaunista nuorta tyttöä kantaa kylttiä, ja vihaa uhkuvat "nuoret" ovat taka-alalla. Hyvin aseteltu, täytyy myöntää.

Jos näen oikein, niin tuon oikealla puolella olevan kaunottaren kantaman kyltin alareunassa lukee http://www.skp.fi/. On jotensakin käsittämätöntä, että kaikki, mihin kommarit sormensa tökkäävät muuttuu välittömästi paskaksi. Vähän niin kuin Juicen laulussa Midas, jossa irvaillaan Paavo Väyryselle.

Kuvassa on tietysti muutakin kuvainnollista. Taustalla Marski patsastelee Kathyllaan, ja näistä rikastuttajista kukaan ei varmaan edes tiedä, kuka CGEM oikein oli.

Ei kommentteja: