perjantai 25. kesäkuuta 2010

Puhe mistä puute

Iltalehti uutisoi Sunnuntaisuomalaisen helvetin hauskasta tilastosta, jonka mukaan 40% naisista on painostettu seksiin. Tuo on niin pieni osuus, että tuon perusteella voisin lyödä vetoa, että 60% naisista on impiä. Kaikki tietävät, että seksin määrä kuvaa parisuhteen tilaa, joten varmasti kaikissa suhteissa on riitoja, ja kuten me miehet tiedämme, naiset laittavat sakset kiinni kun kiukuttaa. Suomalainen nainen on onneksi pitkäpinnainen, eikä kiukuttele pienistä, mutta suomalainen mies on varmaan sen verran kovapäinen, ettei aina huomaa lukea naisen viestittämiä pieniä merkkejä, ja sittenhän se on siinä.

Meille, tai ainakin minulle, on syntynyt käsitys, että Vihreät ovat seksuaalisesti liberaaleja, ja niinhän tuo tilasto myöntääkin. Vihreät harrastavat (18%) puolet enemmän anaaliseksiä kuin kaikki keskimäärin (12%). Tuo nyt oli tuollaista pientä vittuilua, mutta oikeasti mielenkiintoinen on tieto siitä, onko ihminen käyttänyt seksiä hyödyksi saadakseen materiaalista hyötyä (alkoholia, tupakkaa, remonttiapua, koruja jne.). Tässä vasemmistopuolueet (SDP, Vas, Vihr, Pers) erottuvat aivan selvästi omaan luokkaansa hyödyntäen seksiä selvästi useammin kuin oikeistolaiset.

Yllättävää on myös se, että Kristillisdemokraatit arvioivat harrastavansa selvästi useammin seksiä kuin ihmiset keskimäärin arvioivat. Kyse voi olla realismista tai siitä, että kristilliseen siveyteen kuuluu arvioida normaali seksimäärä (kaksi kertaa viikossa) riettailuksi.

Paskamutsien kautta löytyy hyvä linkki Ruotsi luetuimmalle blogille, Kissies.se (kuva yllä). Mutta niinhän se on, että jos ei hellaa helluntaina, kahvitta koko kesän. Nuori oululaispoliitikko Henri Heikkinen (Sek.) on tehnyt niin hauskan treffi-ilmoituksen, että se on noteerattu laajemminkin.

Ei kommentteja: