perjantai 18. kesäkuuta 2010

Punainen kolmio

Uuden Suomen uutisen mukaan Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki, tuo entinen jalkapallohuliganismin maahantuoja ja kova jalkapallofani edelleen, haluaa tiivistää Vasemmistoliiton, Sosiaalidemokraattien ja Vihreiden yhteistyötä. Tavoitteet ovat jo samat. Eikö jo olisi aika tunnustaa tosiasiat? Vihreät on pakottaviin oppeihin (ilmastonmuutos) tukeutuva totalitaarinen puolue. Jos Vihreissä on joku hyvä asia tai ominaisuus, niin se on kasvojen antaminen ekoterrorismille (HS).

Monikulttuurisuus on vasemmiston lempilapsi, ja tässä onkin todellista monikulttuurista höttöä: Savustettua apinaa ja rottaa kannetaan Eurooppaan tonneittain

Täytyy muistaa, että Paavo Arhinmäki ei ole kommunisti tai sosialisti sanan tarkassa merkityksessä. Arhinmäki on ensisijaisesti anarkisti ja agitaattori. Vasemmisto yleisesti ja Vasemmistoliitto erityisesti on sekasorron tilassa. Suomessakin oli aikoinaan puolue, joka yritti asettua kommunistien ja demarien väliin, Työväen ja Pienviljelijöiden Sosialistinen Liitto (TPSL). Se väli on sen verran kapea, ettei siinä kukaan elä. Vihreät pyrkivätkin kiivaasti eroon vasemmistolaisesta leimasta, koska tietävät, että tuo kapea sarka koituu heidän kohtalokseen. Vasemmistoliittoa äänestävät myös nuoret naiset, mutta korostuneen paljon anarkistisemmat sisaret. Demarit on yleispuolue, joka on enemmän virkamiespuolue kuin varsinainen vasemmistopuolue opillisessa merkityksessä.

Ei kommentteja: