keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Pellon viertä

Tämä on niin hyvä esimerkki, että pakko kommentoida. Olen pahoillani tuon nuoren naisen puolesta, että hän ilman omaa syytään joutuu julkisuuden valokeilaan. Toisaalta, näitä nuorten naisten, tai tyttöjen, raiskausilmoituksia on alkanut paljastua enenevässä määrin tekaistuiksi, joten toivotaan, että tässäkin olisi kyse sellaisesta.

Nuori nainen raiskattiin Lammilla (Hesari 9.6.2010 klo 9:45)
Kanta-Hämeen poliisi tutkii Lammilla eilen tiistaina noin puoli kahdeksan aikaan illalla tapahtunutta epäiltyä raiskausta. Lammilainen 17-vuotias nainen oli ollut lenkillä lähellä perunantutkimuslaitosta.
Häneen kävi kiinni Lammilla asuva 19-vuotias mies.
Nainen kertoi, että mies raiskasi hänet heinäpellossa. Mies on pidätetty tekoon epäiltynä todennäköisin syin. Tutkinta on alkuvaiheessa, joten tarkemmin tapahtumasta ei vielä voida kertoa.


Eli tarkemmin ei asiasta voida kertoa. Entäs tämä sitten?

Turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta Lammilla (ESS 9.6.2010 klo 11:05)
19-vuotiasta turvapaikan hakijaa epäillään raiskauksesta Lammilla.
Kanta-Hämeen poliisin mukaan 17-vuotias lammilainen nainen oli tiistaina iltaseitsemän jälkeen lenkillä lähellä perunantutkimuslaitosta. Naisen kertomuksen mukaan ulkomaalaistaustainen mies kävi häneen käsiksi ja raiskasi hänet heinäpellossa.
Poliisi on pidättänyt miehen ja aloittanut tapauksen tutkimukset.


Lisäys 22.6.2010
Totesin aluksi että tekaistujen raiskausten määrä kasvaa. Pahoin pelkään, että yksi syy on se, että aamumorkkis yhden illan suhteesta on helpompi kärsiä, kun kuvittelee joutuneensa rikoksen uhriksi. Tässä kuitenkin kaksi tuoretta tapausta tekaistuista raiskauksista:

1. Salossa puroon sidottu tyttö ei joutunut ulkomaalaisten kaappaamaksi (Aamulehti)
2. Kotkassa ulkomaalaisen raiskaamaksi joutunut nainen perui syytteet (MTV3).

Ei kommentteja: