lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kyösti Hagert - mikä mielessä?

Keskiviikon A-Studiossa Yleisradionm penaali Kyösti Hagert tekee aivan legendaarisen haastattelun. Kyöstin vieressä Pori Jazzissa ovat Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson ja Elinkeinoelämän Keskusliiton johtaja Leena Mörttinen. Aiheena on, onko Suomessa liikaa byrokratiaa, joka haittaa talouskasvua ja työllisyyttä. Ei-niin-yllättäen Li Anderssonin mielestä julkinen sektori ei ole liian iso - ongelma on kuulemma vain siinä, että vuoden 2008 jälkeen talouskasvua ei ole saatu riittävässä määrin. Mörttinen ei saa vastata Anderssonin silmänkääntötemppuun, kun Kyöstillä on jo kiire esitellä pillimehuaan. Kannattaa katsoa ja kuunnella kohta 3:55 alkaen tarkalla korvalla...

Mikä erottaa Israelin ja palestiinalaiset? Israel käyttää ohjuksia suojatakseen siviileitään, palestiinalaiset käyttävät siviileitään suojatakseen ohjuksensa.

Kuuluisa Goldstonen raportti toteaa asian suorasanaisesti:
1.4.2011 Goldstone perui aiemman lausuntonsa, jonka mukaan Israelin hallitus pyrki tarkoituksellisesti vahingoittamaan siviileitä: "Raportin julkaisun jälkeen tehdyt tarkemmat selvitykset osoittivat, että Israel ei tarkoituksellisesti yrittänyt vahingoittaa siviileitä."
Hamasin toiminta on niin räikeää, että edes kovimman luokan kommareilla ei ole otsaa syyttää Gazan siviiliuhreista enää Israelia. Kansan Uutisissa silti mainitaan sodan syyksi kolmen israelilaisen ja yhden arabin kuolemiin johtaneet kidnappaukset. Lehti ei ilkeä mainita todellista syytä, eli että Hamasin peruskirjassa noudatetaan profeetta Muhammedin pyhänä pidettävää velvoitusta tappaa kaikki juutalaiset.

4 kommenttia:

Jaassu kirjoitti...

Tulipahan mieleeni tämänpäiväinen juttu gazasta, jossa israelin maajoukot törmäsivät palestiinalaiseen joka huusi tarvitsevansa lääketietellistä apua, kun sotilaat lähestyivät apua tarvitseva alkoi heitellä kranaatteja.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/183072

Yksi esimerkki siitä että palestiinalaisilla ei ole moraalia, eikä noihin voi luottaa missään tilanteessa.

Kumitonttu kirjoitti...

Ovela kettu! Lienee serkusavioliittojen vuosisataisen perinteen terävimpiä tuotoksia.

Jaassu kirjoitti...

Gazalaiset ovat valjastaneet eläimetkin itsemurhapommittajiksi:

Gaza terrorists attempt to attack IDF forces with explosives-laden donkey.

http://www.jpost.com/Defense/Gaza-terrorist-attempt-to-attack-IDF-forces-with-explosives-laden-donkey-363439

Nyt olisi eläinten oikeuksien puolustajilla paikka kommentoida.

Kumitonttu kirjoitti...

Odotellaan Ozmo Soininvaaran kommenttia. Mavi Marmaran tapauksessa tuo Katajanokan nokkaeläinhän totesi, että hän ei voi kuvitella että rauhanaktivistit olisivat aseistautuneita.