torstai 3. heinäkuuta 2014

Senhän sanoo järkikin

Maria Babitzin on vuodattanut Ilta=Totuudessa jääneensä tänäkin vuonna ilman taiteilijaeläkettä. Taiteilijaeläkkeen säännöt ovat yksinkertaiset:
Eläkettä ei ilman erityistä syytä myönnetä 60 vuotta nuoremmalle henkilölle.

Eläkettä myönnettäessä otetaan huomioon hakijan varallisuus sekä hänen toimeentulomahdollisuutensa.
Muskan tulot lienevät ihan kohtuulliset ja hänen isoveljensä Sammy kuuluu suomalaisen rockin kiintotähtiin (The Steelers). Musiikki on niin sanotusti makuasia, ja minusta Muska olisi kaikesta huolimatta eläkkeensä ansainnut, sillä turhemmillekin taiteilijoille niin kotimaasta kuin Afrikastakin saapuneille tarinaniskijöille kyllä rahaa riittää.

Muskan paljastus
- Olisiko tämä kuudes vai seitsemäs kerta kun sitä hain.
on vähintäänkin surkuhupaisa ottaen huomioon, että hän on juuri täyttänyt 62 vuotta. Naisethan eivät tunnetusti halua iästään puhuttavan, joten tieto Muskan syntymävuodesta voi olla vahvasti liioiteltukin...

Parasta huumoriosastoa on silti Muskan kommentti:
- Rasismista tässä on varmasti kyse. Tämä on jo niin mones vuosi kun sitä anotaan, että täytyy olla jotain tällaista kyseessä.
Muskahan on pitkän linjan vasemmistolainen, joten rasismikortin heiluttelu on täysin ymmärrettävää. Kaikessa naurettavuudessaan tämä paljastaa millaisena suomalainen eliitti rasismin näkee ja kokee. Kaikki tavanomainen toiminta on rasismia, jos se ei satu miellyttämään itseä. Rasismia on niin paljon joka paikassa, että kaikki maailman vääryydet johtuvat rasismista. Jos rasismi saadaan kitkettyä pois, maailma muuttuu heti tasa-arvoiseksi ja kaikki hakijat saavat taiteilijaeläkkeen.

Ei kommentteja: