torstai 3. heinäkuuta 2014

Ulrika Nettelblad - sokerisotilas

Alan Caruba harmittelee blogissaan, että nykyihmiset eivät ole enää poliittisesti valveutuneita. Aktiivisia kyllä on, mutta sellaisia oman maansa, kulttuurinsa ja perheensä etua ajavat tyytyvät bloggailemaan suoran suoran poliittisen osallistumisen sijaan pois lukien poliittisen kentän vallannut jälkiteollisen yhteiskunnan vasemmisto, joka osallistuu elättääkseen itsensä. Caruba toteaa hienosti
Conscription for military service was replaced by an all-volunteer military in the 1970s. Those of us that served prior to that understand the value of the draft and the service it required because it forged a bond between a man and his nation.

Asevelvollisuus korvattiin vapaaehtoisuuteen perustuvalla armeijalla 70-luvulla. Sitä ennen asevelvollisuutensa suorittaneet ymmärtävät kutsuntojen ja asepalveluksen merkityksen, koska se kytkee miehen omaan kotimaahansa.
Ruotsissa tämä kytkös on poistettu, ja Saksassa kysellään nuorten miesten työhaastatteluissa varusmiespalveluksensa suorittaneilta, että ovatko nämä jotain sotahulluja. Suomessa asepalveluksen suorittaa edelleen 2/3 pojista, ja se on tärkein maanpuolustustahtoa ylläpitävä tekijä. Mihin maanpuolustustahtoa tarvitaan?
Iltalehdessä on mainio uutinen ruotsalaisnaisesta nimeltään Ulrika Nettelblad. Ulrika aikoo muuttaa Ruotsistanista härmään ja kertoo syyn white flightilleen:
Alun perin Ulrika kiinnostui suomalaiskulttuurista, sillä hän oli huolissaan siitä, mihin suuntaan ruotsalainen yhteiskunta oli ajautumassa, ja uskoi Suomen olevan parempi asuinpaikka perheelleen.

Kahden pienen lapsen äitiä kauhistuttavat etenkin ruotsalaisissa kouluissa tapahtuva väkivalta, tuhopoltot ja kaoottinen ilmapiiri.
Tervetuloa Pohjois-Karjalaan!

9 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Eikö muuten olekkin upeeta. Ruotsissa on sentään joku, joka ajattelee aivoillaan. Tämä muuten saattaa olla jäävuoren huippu. Oletan että Ruotsista on tulossa oikea muuttajien aalto seuraavien vuosien aikana. Jos vaan kaikille duunia löytyisi.

Vai että Pohjois-Karjalaan! Minä oin lähinnä ajatellut esim. Tammisaarta tai rannikkoaluetta jossa pärjää omalla äidinkielellään. Minä ainakin olen tulossa Pohjois-Karjalaan ensi viikolla jokavuotiselle lomalle. Uopeat maisemat, rauhallinen meininki ja mukavat ihmiset.

Kumitonttu kirjoitti...

Ei niitä omilla aivoillaan ajattelevia täälläkään liikaa ole, mutta Ulrika lienee tavannut lähinnä nuivia. Autetaan silti tyttöä perheineen jos tarvetta on. Kannattaa laittaa emaililla kannustusviestiä nuorelle äidille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Täytyy sanoa, että olipa kovin symppis ja nätti esitys. Ei muuta kuin tervetuloa Suomeen. Se vaan jäi tuolta Iltalehden toimittajalta pohtimatta, että mikähän ja ketkähän sitä ruotsalaisissa kouluissa tapahtuvaa väkivaltaa, tuhopolttoja ja kaoottista ilmapiiriä oikein mahtavat aiheuttaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuo uutinen vaatii todellista rivienvälistä lukemista. Luulen että 90% suomalaisista ei ymmärrä Ulrikan huolta. Sikäli harmittaa ettei toimittaja ole vaivautunut taustoittamaan, mutta tää nyt on tätä härmäsosialismin arkipäivää.

Unknown kirjoitti...

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan!

Täällä on tilaa ihmisen olla ja elää.

ilo elää Pohjois-Karjalassa

-Tvälups-

Valkea kirjoitti...

Ulrika on osa sellaista maahanmuuttoa, jota minäkin kannatan.

Jaska Brown kirjoitti...

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan!
Täällä on tilaa ihmisen olla ja elää.
ilo elää Pohjois-Karjalassa
-Tvälups-


Samat sanat! Tervetuloa Ulrikalle, hänen miehelleen ja lapsilleen. Ja sitten vielä kehdataan väittää meitä maahanmuuttokriittisiksi!

Kumitonttu kirjoitti...

Heh, hauska oivallus.

Becker kirjoitti...

Mehän olemme maahanmuuttokriittisiä!

Ulrika, hjärtlig välkommen.

Mohammed, stay away from here.