perjantai 11. heinäkuuta 2014

Islamilainen jihad Helsingissä

Mistä Somalian ongelmat johtuvat? Hyvän vastauksen tarjoaa Kati Sinenmaan blogissa esiintyvä sulttaani Said Ahmed:
Juuri siitä syystä olen lähtenyt politiikkaan mukaan, koska haluan olla osa suomalaista yhteiskuntaa, Vasemmistoliitossa aktiivisesti mukana oleva Said Ahmed kertoo.
Suldaanin haastattelu osoittaa erinomaisesti sen, että islam ja sosialismi kulkevat sujuvasti käsikkäin. Vasemmistoliitto ajaa samoja yhteiskunnallisia tavoitteita kuin islam. Sharia luo samanlaisen yhteiskunnan kuin mitä natsi-Saksa ja Neuvostoliitto olivat. Suldaanin esi-isät ovat muokanneet Somaliasta sellaisen maan mikä se nyt on. Ei se sattumalta ole tullut osaksi islamilaista kalifaattia, joka on inhimillisesti arvioiden maailman surkein paikka elää. Miksi Suldaan on muuttanut pakoon sieltä, jos hän haluaa muuttaa Suomen samanlaiseksi paskastaniksi?

Suldaan aloitti Facebookissa Israelin toimien arvostelun. Vasemmisto on perinteisesti suhtautunut Israeliin kielteisesti, koska se edustaa Yhdysvaltain liittolaisena kapitalismia, konsumerismia ja kristillisyyttä. Suldaanin tapauksessa lisäpisteitä tuo myös uskonnollinen fanaattisuus. Suldaan Facebookissa ilmoitti tukevansa muslimiterroristeja, ja ensimmäinen kommentoija Farah M Omar -niminen nainen kommentoi arabiaksi (Bing kääntänyt):
Oi Allah, grant voiton gazalaiset... O Kiinnitä ne... Jumalani, tue joukkoja Oi Jumala Oi Jumala lähettänyt heidän sydämensä kärsivällisyys ja hellittämättömyys Oi Allah hyväksyä jokainen marttyyri... Ja paransi kaikki loukkaantunut... Oi Jumala palanut syvälle maahan juutalaisten jalkojensa alta... Oi Herra tee palvelukseen tuhoutumiselle, o exterminate ja repiä alas, he höyrystetään kidutusta heille ei jää ketään o BA aaaamin maailmojen luoja
Miettikääpä nyt vähän - Vasemmistoliiton aktiivi julkaisee Facebookissaan kommentin, jossa kannustetaan kansanmurhaan juutalaisia vastaan!

Suldaan on Turkkarin uutisessa mainittu turvallisuusalan ammattilaiseksi, mikä ainakin minulla sytytti ensimmäiseksi mielikuvan metrovartijasta. LinkedInissä hän näyttää omistavan ProSec Somaliland Ltd:n, joka tarjoaa somaleille turvapalveluita. Vaalikoneessa hän haluaa lisätä "suvaitsevaisuutta", mutta parhaaseen muslimityyliin tuota suvaitsevaisuutta ei aiota osoittaa juutalaisille. Sosiaalisessa vaalikoneessa Suldaan haluaa, että yhteiskunta kasvattaa lapsesi ja haluaa määrätä lapsille kotiintuloajan! Myös muita "hyviä" asioita hän kannattaa: pyöräteitä, tuulivoimaa, joukkoliikennettä...

"Kannelmäkeläinen" Suldaan on hiljattain viettänyt seitsemän kuukautta Somalimaassa selvittämässä liiketoimintamahdollisuuksia, ja varmaan on kasvumarkkinat alueella. Sattumaa tai ei, Suldaan kannattaa kodinturvajoukkoja tuomaan lisää turvallisuutta kaupunginosiin. Malmössä muslimien kodinturvajoukoista onkin hyvää kokemusta. Hän ei kuitenkaan kannata poliisin läsnäoloa lähiöiden ostareilla. Tätä on vasemmistolainen maahanmuuttopolitiikka.

Lisäys 13.7.2014

Aino-Kaisa Saarinen ja Li Andersson ovat käyneet "tykkäämässä" Suldaanin Facebookista:

1 kommentti:

Jaassu kirjoitti...

Minua ihmetyttää tuossa israelissa taas olevassa konfliktissa sellainen seikka että nyt kun Hamas on muodostanut Fatahin kanssa yhteishallituksen ja sumeilematta ampuu ohjuksia siviilikohteisiin ja israelin ydinvoimalaan niin miksi näitä ei saada haastettua sotarikostuomistuimeen.

On enemmän kuin vähän erikoista että YK tukee näiden sotarikollisten toimintaa.