maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kansallismielisyys

Kirjoitin kolme viikkoa sitten kolmesta juutalaispojasta, jotka Hamas kidnappasi (Sodoma ja Gomorra - ilmasto vai islam? 18.6.2014). Sen jälkeen Yleisradiolla meni vain pari viikkoa uutisoida tapauksesta. Mitään syytä poikien kidnappaamiselle ei etsitty tai kerrottu - tätä nyt vain tapahtuu...

Vain kaksi päivää sen jälkeen kidnapattu arabipoika noteerattiin Yleisradiossa samana päivänä. Arabipojan tappamiselle löytyi heti selityskin: kansallismielisyys. Pojan tappaneet olivat "äärijuutalaisia". Niin järjetön termi, että naurattaisi jos asia ei olisi tällainen.

Toukokuussa tapettiin Shelly Dadon, ja vihdoin syyllinen paljastui - hänen taksikuskinsa Hussein Youssef Khalifa. Isrelin salaisen poliisin Shin Betin tutkimusten mukaan murhan motiivi oli - kansallismielisyys. Yleisradio ei ole uutisoinut kyseistä tapausta eikä tietenkään sen motiivia.

Kansallismielisyys on nyt kovassa vastatuulessa, kun Euroopassa tuhoaan kylvävä internationalistinen sosialismi on valloillaan. En tiedä, missä vaiheessa kansallismielisyydestä tuli näin paha kirosana. Vielä 1990-luvulla suomalaisuudesta olivat ylpeitä valtaosa kansalaisista, pois lukien jotkut lenita-airistot, jotka miettivät mitä muut meistä miettivät. Normimatkaaja saapui Kanarian-saarille sen kummemmin miettimättä, mitä espanjalaiset, saksalaiset tai englantilaiset meistä miettivät.

EU:n vallankeskittäminen on jatkunut kiihtyvällä vauhdilla, eurovaluutta edellyttää kansallisvaltioista luopumista ja demokratia on jo vedetty vessanpytystä alas kun kansalliset parlamentit vain leimaavat Brysselin päätökset. On tullut tarve demonisoida kansallismielisyys, joka toimii internationalismin vastavoimana. Ennen Afrikan sotia perusteltiin sillä, että valkoinen mies piirsi rajat mielivaltaisesti. Nyt Irakin kriisin taustalla on maan koostuminen kolmesta uskonnollisesta suuntauksesta, kolmesta kansasta. Israel ja arabit ovat sodassa, vaikka muslimeilla on hiekka-aavikkoa satoja tuhansia neliökilometrejä alueella asuttamatta. Mutta niin vaan se läntti pitää haluta, minkä juutalaiset muuttivat vehreiksi laitumiksi.


Ihan niin kuin ei riittänyt vanjalle, että maata oli Tyyneltä mereltä Itämerelle, niin piti se pienen pieni niemi vielä siitä yrittää valloittaa. Ei kyse ole kansallismielisyydestä vaan sosialismista - väkivaltaisesta, verisestä ideologiasta. Kansallisuusmielisyys on väärä syyllinen kun etsitään väkivaltaisen toiminnan perusteita. Kansallismielinen ymmärtää, että jokaisella kansalla on oikeus omaan maahansa. Sosialistille jokainen maa kuuluu hänen hallintaansa olipa kyseessä Kreml tai kalifaatti.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Äärijuutalainen on samantasoinen termi kuin esim. äärineekeri, äärieskimo tai ääriarabi. Verenpaine nousee jo heti aamusta.

Uutisia ei kannata katsoa, ja esim. amppareihin voi laittaa suodattimen, että näyttää vain talousuutiset jne. Vaikka homma saattaa mennä kyyniseksi, ei mielestäni omaa mielenrauhaa kannata uhrata päivästä toiseen pahojen ihmisten pahantahtoisen propagandan ja valheiden vuoksi.

Pohdittiin tuossa muuten, että onko Suomessa vielä sallittu semmoinen sukupuolitauti kuin neekerishankkeri. Arveltiin, että sen nimi on nykyään joko a) espoolaismiesshankkeri tai b) ihantavallinensuomalainenshankkeri.
Onko havaintoja?

Kumitonttu kirjoitti...

Äärineekeri :D HAHAHAHHAA...

Onhan se kuvaavaa, että neekerimies on niin heikko, että sitä pitää suojella virkamiesarmeijalla, kun se ei raasu yksin pärjää Suomessa valkoisten miesten kanssa. Eivätkö nuo kukkahatut suvaitsevaiset lainkaan ymmärrä oman toimintansa ristiriitaisuutta? Sitä, että heidän toimintansa perustuu "uhrin" etniseen taustaan, ihonväriin tai uskontoon ja siten on ihan määritelmällisesti rasismia.

Nyt alkoi helle!