torstai 17. heinäkuuta 2014

Islam motivoi terrorismiin

Roopen Mediaseurannasta huomattua:
Atte Kaleva tuli julkisuudessa tunnetuksi, kun hän joutui siepatuksi Jemenissä yhdessä puolisonsa kanssa joulukuussa 2012.

Kaleva kaipaa suorempaa islamkeskustelua kuin tapana on. Hänen mielestään islamin pyhiä kirjoituksia vääristellään, jos islam esitetään rauhan uskontona. "Valkopesu" on hänestä tarpeetonta.

- Islam on militantti ja suvaitsematon uskonto

Kaleva korostaa, etteivät muslimit ole muita ihmisiä alttiimpia radikalisoitumaan. Jihadistiksi päätynyttä henkilönä islam kuitenkin motivoi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi muslimi olla radikalisoitumatta. Muslimi voi myös jättää noudattamatta islamin oppeja. Se ei kuitenkaan ole islamin oppien mukaista.

Taitaa olla niin että muslimit itse eivät ole yrittäneet valkopestä islamia. Valkopesu on ollut tyhmien länsimaalaisten homma. Ehkä muslimit ovat huomanneet sen että tyhmät länsimaalaiset tekevät työn heidän puolestaan. Nuo tyhmät länsimaalaiset ovat rakentaneet omissa päissään haavekuvan islamista ja he pitävät koko ajan kiinni tuosta haavekuvasta.

Koraani ja hadith antavat luvan valehdella vääräuskoiselle eli esittää taqiyyaa ja kitmania, mikäli se tuo kunniaa Allahille. "Omille" puhutaan eri tavalla kuin "muille".

Se mikä islam on, selviää parhaiten kun lukee islamin omia lähteitä eli Koraania ja haditheja. Koraanista selviää mitkä ovat islamin opit. Haditheista selviää mikä on sunna eli islamin mukainen elämäntapa.

Valkea kirjoitti...

"Kaleva korostaa, etteivät muslimit ole muita ihmisiä alttiimpia radikalisoitumaan."

- Tuokaan ei tutkimusten valossa pidä paikkaansa.