torstai 31. heinäkuuta 2014

Rasismia ilmassa - arabit

Perussuomalaisten maanpuolustusasioihin erikoistunut Jussi Niinistö toivoo, että Suomi liittyisi Natoon. Hän perustelee:
Ukrainan tilanne on osoittanut sen, ettei pelkästä Naton rauhankumppanin asemasta ole käytännössä mitään hyötyä.
Epäilemättä, paitsi että Ukrainan edellinen läpimätä hallinto olisi voinut valmistautua kriisiin hankkimalla aseita. Mutta ei kiinnostanut eikä ollut oiken rahaakaan. Sama asia kuin Suomessa. Valitettavasti Nato-jäsenyys ei tuo tänne aseita eikä ammuksia. Ihan itse ne on hankittava ja vieläpä hyvän sään aikana. Mitäpä sanovat englantilaispoliitikot Natosta:
Britannian parlamentaarikkojen mielestä sotilasliitto Nato ei ole valmistautunut Venäjän hyökkäykseen jäsenmaitaan vastaan.

Britannian parlamentin puolustuskomitea sanoo, että Krim ja Itä-Ukraina paljastivat hälyttäviä puutteita Naton valmiudessa. Tapahtumien pitäisi komitean mukaan toimia herätyksenä Natolle.
Nyt kun muslimit ovat onnistuneet venyttämään länsimaisia arvoja samalla tavalla kuin Hitler Saksassa 30-luvulla, sosialistien moraalittomuus avautuu hienosti. Muslimit saavat tappaa toisiaan Irakissa, Egyptissä, Iranissa, Afganistanissa, Pakistanissa ja missä tahansa ilman sen erityisempiä mielenosoituksia Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Lontoossa tai New Yorkissa. Mutta kun Israel tappaa tuhat arabia, maailma on raivon partaalla.

Sosialismi on rasistinen ideologia, ja tässäkin tapauksessa se näkee muslimit suojelua kaipaavana ryhmänä. Tarvitsevatpa suojelua tai ei, niin yksittäisten yksilöiden leimaaminen ryhmänsäö edustajina ei ole mitään muuta kuin rasismia.

Ei kommentteja: