keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Jos olisin ymmärtänyt

Iltalehti kertoo, miksi sosialismi aina epäonnistuu. Kansalaisia holhotaan ja päätöksiä tehdään liukuhihnalta. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, miten päätökset toimivat:
- Jos olisin ymmärtänyt, että tällaiseen päädytään, en varmaan olisi laittanut nimeä siihen paperiin aikanaan.

"Suuren epäonnistumisen" lähestulkoon ainoita aikaansaannoksia ovat Haglundin mielestä kovapalkkaiset johtajavirat.

Valtiovarainministeri Antti Rinne (sd) puolestaan kummasteli Haglundin puheita Ylen aamuisessa haastattelussa.
Ministeri laittaa nimensä paperiin lukematta, ymmärtämättä ja häpeämättä. Ministeri näyttää pikkupojalta, joka on jäänyt kiinni karkkikaupassa varastamisesta. Poliittinen järjestelmämme on pahassa kriisissä, ja poliitikoilla ei ole mitään halua ratkaista sitä, koska se tietäisi palkan menetystä ja verotulojen alentumista. Korkeat verot ovat paras tapa pysyä vallassa - orjuudesta ei ole opittu mitään.

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ja tämmöisiä idiootteja vaan äänestetään, koska he osaavat edes pukeutua hyvin. Voi v....

Kumitonttu kirjoitti...

Aivan, Haglund ei ole poikkeus vaan sääntö. Tämä avomielinen lipsahdus paljastaa erinomaisesti, että uusia lakeja tehdään vain siksi, että byrokratialla olisi muodollinen olemassaolon oikeutus.

Joitain poikkeuksia poliitikoissa on jotta systeemi ikään kuin näyttäisi toimivan, mutta kun 80% on mukana kupletin suuressa juonessa, eivät ne harvat oikeasti ihan asiantuntevat pääse minkäänlaisille johtopaikoille.

Joku Stubb, jota voi pitää älykkäänä ja aikaansaavana ihmisenä on yksi pahimpia. Hänen lausuntonsa eri asioista ovat ihan uskomattomia.