lauantai 5. heinäkuuta 2014

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXXII

Blogikollega Tapio Tuuri - lakeuden kutsu Jumalan armosta - on seurannut sosiaalidemokraattien keskinäistä keskustelua paikkojen jakamisesta kalifaatin koittaessa fennougrien ikiaikaisille maille. Keravalainen sosiaalidemokraatti ja maahanmuuttajien asianajajana kunnostautunut tasa-arvoisen ihmisoikeuden puolestapuhuja Ville Hoikkala pohtii puolueensa kykyä hyväksyä moniarvoisuus, kun puolueen puheenjohtajaksi valittu ay-gangsteri Antti Rinne on todennut etteivät puolueen kansanedustajat voi äänestää homoparien adoptio-oikeuden myöntävää uutta avioliittolakia vastaan. Hoikkala kirjoittaa aatetoverinsa Facebook-seinällä suorastaan tyrmäävän paljastavasti sosialistien todellisen tavoitteen. Miksi sosialistit haluavat lisätä maahanmuuttoa:
"Liian tiukka ryhmäkuri tässä nimenomaisessa asiassa saattaa vähentää erityisesti islamilaisesta taustasta tulevien mielenkiintoa SDP:tä kohtaan. Työväenpuolueena meillä ei ole varaa hukata yhtään ääntä siitä suunnasta."
Totta kai Hoikkalalla ja hänen puolueellaan on oikeus ajaa tämän kaltaisia suunnitelmia eteenpäin, jos ne oikeasti ovat heidän mielestään hyviä ja suomalaisten etua ajavia tavoitteita. Sosialismin ja islamin yhdistävä linkki on niiden suhtautuminen väkivaltaan. Ne molemmat oikeuttavat nopeuttamaan maailman muuttumista hyväksi ja oikeudenmukaiseksi - tarvittaessa väkivallalla. Siinä missä islam velvoittaa jokaisen muslimin seuraamaan erehtymättömänä pidetyn profeettansa esikuvaa juutalaisten ja muiden vääräuskoisten teurastamiseksi, sosiaalidemokratia horjuu näemmä sadan vuoden sykleissä väkivaltaisen ja väkivallattoman politiikan välissä.

Sosiaalidemokraattien pohjalaiskaunistus Miapetra Kumpula-Natri on todennut Savon Sanomissa:
- Kun tuossa tuli Le Pen, ajattelin että kamppaanko, ensimmäisen meppikautensa aloittanut Kumpula-Natri sanoi tällä viikolla Strasbourgin EU-parlamentissa.
Sallin tämän Miapetralle, enkä tietenkään oikeasti usko hänen kamppaavan parlamentissä ketään. Ei niin kauan, kun siitä voi jäädä kiinni. Eikä niin kauan, kun siitä voi saada rangaistuksen. Minusta Natrin kommentti on lapsellinen itkupotkuraivari, jonka voi ohittaa olankohautuksella, vaikka sosialistit hyvin hanakasti tarttuvat poliittisten vastustajiensa vastaavanlaisiin purkauksiin syyttäen "äärioikeistoa" väkivaltaiseksi. Kyllä maailmaan sanoja mahtuu, ja omasta mielestäni vain teot ratkaisevat. Ei haukku haavaa tee on edelleen hyvä sananlasku, joka nykynuorten tulisi ymmärtää.

Kolumbialaispotkupallisti Juan Zuniga saa vahingoitettuaan Brasilian Neymaria tappouhkauksia. Aiheesta uutisoivat Iltalehti kirjoittaa ah-niin-paljastavasti suomalaisesta mediakulttuurista:
Suurin osa kommenteista on niin alatyylisiä, että niitä ei voi suomalaismediassa julkaista.
On sairaalloista, että kotimainen media suree alatyylisen ilmaisun puolesta teatteriin verrattavissa olevan urheilulajin yhteydessä, mutta samaan aikaan se ei tee yhtään mitään uutisoidakseen - asiallisesti - maahanmuutosta, ilmaston lämpenemisestä sään äärevöitymisestä tai islamista. Mutta jumalauta - kolumbialaisen teatteriesiintyjän saamat rasistiset uhkaukset sulkevat median suut suppuun.

Ei kommentteja: