torstai 30. lokakuuta 2014

Pohjois-Korea ja Palestiina

Washington Postin uutisen mukaan Pohjois-Korean asioista vastaavan YK:n virkamiehen Marzuki Darusmanin mukaan on suunnitteilla nostaa syyte ihmisyyttä vastaan Pohjois-Korean hallintoa vastaan kansainvälisessä rikostuomioistuimessa ICC:ssä. Ensimmäistä kertaa Pohjois-Korean eliitin sanotaan uutisen mukaan olevan huolissaan omasta asemastaan. Mahdolliset syytteet ICC:ssä tarkoittavat maan johtajien täydellistä eristäytymistä ja luultavasti vielä nykyistäkin merkittävämpää taloudellista saartamista. Tähän asti Pohjois-Korea on päässyt pois pinteestä uhkaamalla ydinaseohjelmallaan, mutta tässä tapauksessa se ei sitä voi tehdä, koska haastava taho - ICC - on täysin riippumaton Yhdysvaltain ja muiden maiden lehmänkaupoista Pohjois-Korean hallinnon edustajien kanssa.

Pohjois-Koreassa vallitsee mittava aivopesun ilmapiiri. Blogikollega Vasarahammer toteaa uudessa kirjoituksessaan, että poliittinen korrektius on aivopesun yksi muoto. Ihmisille syötetään valheita murtaen heidän psyykkinen vastarintansa. Aivan samalla tavalla toimivat niin kommunistiset valtiot kuin muutkin totalitaariset harvainvallat. Lajin ilmentymä on nähtävillä myös muslimimaissa. Times of Israel mainitsee, että vuosikymmeniä jatkunut aivopesu palestiinalaisalueilla on johtanut muun maailman silmissä erikoiseen tilanteeseen - aivan kuten Pohjois-Koreankin osalta. 70% palestiinalaisista on sitä mieltä, että Hamas voitti sodan Israelia vastaan. Vain 8% oli sitä mieltä, että Israel voitti. Väkivallan oikeutukseen uskoo jo yli 40% kun ennen kesää luku on "vain" 30%.

Länsimaisen vasemmiston yksi näkyvimmistä valehtelun muodoista ja siten poliittisen korrektiuden ytimessä on ajatus imperialistisesta, rotusortoa harjoittavasta juutalaisvaltiosta. Vaikka jokainen näkee todellisuuden, samalla tavalla kuin Neuvostoliitonkin osalta virallisesta YYA-politiikasta huolimatta, niin punavihreä eliitti kivenkovaa väittää, että Israel on alueen ongelma. Uhrista on tullut syyllinen.

Jos Lähi-itään halutaan rauha, sen ensimmäinen edellytys on Hamasin ja muiden informaatiosodankäynnin osapuolien rahoittamisen lopettaminen. Palestiinan arabien ensimmäinen ihmisoikeus olisi saada puolueetonta uutisointia, puolueeton mediakenttä. Aivan samalla tavalla kuin Pohjois-Koreassa, myös Hamas tulisi haastaa ICC:hen vastaamaan teoistaan.

Propaganda ja aivopesu todella tehoaa, kuten näkyy palestiinalaisten vastauksissa sodan osapuolen voittajasta. On häkellyttävää, että ns. vapaan maailman edustajat eivät ymmärrä, että palestiinalaisten kohtalo muistuttaa erehdyttävästi pohjoiskorealaisten. Kuka tahansa poliitikko (kuten Tuomioja tässä uutisessa), joka kannattaisi Pohjois-Korealle annettavaa talousapua ja demonisoisi Etelä-Koreaa saisi hullun paperit. Palestiinan osalta samanlainen älyllinen idiotismi on sallittua, koska toisena osapuolena on Pieni Saatana, judeo-kristillinen ideologia ja individualistinen konsumerismi.

9 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Israel on tänään vetänyt suurlähettiläänsä konsultaatioihin Ruotsin tunnustettua Palestiinan "valtion"vastoin kansainvälistä lakia.


Minua on aina ihmetyttänyt vasemmistolaisten ja liberaalien hinku muodostaa epäonnistuneita valtioita, jotka ovat pelkästään vaarallisia asukkailleen ja ympäristölleen.
Lista tälläisistä epäonnistuneista valtioista on pitkä, mutta parin viimeisimmän esimerkin kautta Palestiinaan
Zimbabwe, Eritrea, Kosovo, Egypti, Libya, Irak.

Kumitonttu kirjoitti...

Mites Epytki tuohon listaan kuuluu? Ainakin itse ovat ylpeitä pisimpään yhtämittaisesti eläneestä valtiostaan? Muuten olen samaa mieltä, haluavat synnyttää romahtaneita valtioita.

Ruotsin tekemä tunnustus liittyy vahvasti maan muslimivähemmistön tyynnyttelyyn. Sairasta touhua.

Kari kirjoitti...

Samalla lailla kuin Libya.

Lännen liberaalit ja vasemmistolaiset tukivat voimakkaasti arabikevättä ja muslimiveljeskuntaa, joka lopulta sai/kaappasi vallan sekä Egyptissä, että Libyassa. Syyriassa yritettiin samaa Turkin kanssa, mutta tilanne on siellä vielä vaiheessa, paitsi että valtio on jo saanut failed state luokituksen. Samoin kuin Egyptikin. Sotilasvallankaappaus ei enää tilannetta pelastanut.

Ruotsin tunnustus liittyy vielä paljon enemmän "kulttuurimarxilaisuuteen". Kuin muslimien mielistelyyn.

Kari kirjoitti...

Sikäli kuin ruotsalaista ja norjalaista sosialidemokraattista mielenlaatua tunnen, niin Israel ja juutalaiset ällöttää heitä vielä paljon enemmän kuin arabit. Palestiinasta ei oikeasti välitä kukaan. Se on vain Israelin vastaisen sodankäynnin proxy.

Kumitonttu kirjoitti...

Juu, samaa mieltä olen. Mutta Egypti ei valtiona ole romahtanut. Meinasi kyllä, mutta selvisi.

Sosiaalidemokraattien kannattajat ovat oma lukunsa. Suhde juutalaisuuteen on poimittu Siionin viisaiden pöytäkirjoista.

Kari kirjoitti...

Juu näköjään Egyptin luokitus on enää "Alert" FFP:n listalla.
P.Korean luokitus on huonompi"High alert" ja Libyan näistä paras; "Wery high warning".

Vasarahammer kirjoitti...

Väestökehitys ja sitä seuraava nuorten toimettomien miesten suuri määrä selittää aika suuren osan levottomuuksista.

Syyriassa oli 50-luvulla vähemmän asukkaita kuin Suomessa. Nyt siellä on 18 miljoonaa ihmistä.

Egyptissä yli 80 miljoonaa ihmistä elää maassa, jonka viljelykelpoinen maa-ala on yhtä suuri kuin Tanskan pinta-ala.

Jos väestönkasvu on suurta, kuten islamilaisissa maissa on ollut, mikään talouskasvu ei riitä pitämään ihmisiä tyytyväisinä.

Becker kirjoitti...

No tässä nyt käy silleen että aivopesun läpikäynyt Ruotsi tunnustaa aivopesun läpikäyneen Palestiinan.
Varsin loogista.
Tunnustusprosessia johtaa Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström, joka EU komossaarina ollessaan tienasi about 30 miljoonaa kruunua verottomana handuun.
Siis todella aito sosiaalidemokraatti.

Ja BB-kansa huokailee haltioissaan poliitikkojen viisautta.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Tuomioja - kapinallinen.

Katoin suorassa lähetyksessä, voittaako Tuomioja Tuplassa ja Kuitissa pääpalkinnon ja vastaa oikein viimeiseen kysmysykseen .

Tuomioja voitti, kun Kisti Rautiainen luki paperista sen kysmysyksen joka oli jo isän toimesta ennalta määrätty. Ja olin kateellinen - kuka voi kirjan noin hyvin ulkoa lukea!

Ja sitten tuli Persian Shaahi ja Erkki meni kapinalisoimaan kaikkia juutalaisia vastaan (Lippone ja ja muutkin intelligentit mukana) - koska - muistakaa -Persian Shaahi, oli näille sosiaalidemokraateille juutalainen.

Samaa ne jatkaa vieläkin. Maanpettureihen ja natsien sukua. Sama marssi on askelten.