tiistai 28. lokakuuta 2014

Vasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa XXXVI

Takkiraudan blogissa Anonymous said October 27, 2014 at 11:37 AM...
Tuo kapitalistien kuriinlaittaminen on harvoja hyviä päätöksiä Venäjällä. Toivottavasti malli leviää länsimaihinkin. Perusperiaate siitä että demokratiassa kapitalistien kanssa ei neuvotella haluavatko nämä maksaa veronsa on aivan oikea.
Tätä on (sosiaali)demokratia.

Sosiaalidemokraatti Paavo Lipponen puuttui suvereenin EU-valtion eli Itävallan demokratian halveksuntaan johtaessaan Suomen mukaan yhteiseen liittoutumaan Jörg Haiderin tultua nimitetyksi hallitukseen alkuvuodesta 2000. Risto Pennanen kirjoitti tuoreeltaan kolumnissaan:
Poliitikkojen sydämistyminen oli toki ymmärrettävää: koska EU ei ole uskaltanut puolustaa ihmisoikeuksia Turkin, Indonesian eikä Venäjän kaltaisissa suurissa maissa, täytyy profiilia nostaa lätkimällä kärpästä. Lisäksi demarijoukkoa Blair, Guterres, Jospin, Lipponen, Persson ja Schröder harmittaa, että itävaltalaiset eivät ymmärtäneet pääministeriyden kuuluvan EU:ssa sosiaalidemokraateille.

Koska tuota sääntöä ei kuitenkaan ole kirjattu esimerkiksi Maastrichtin sopimukseen, käyttivät itävaltalaiset raukkamaisesti porsaanreikää hyväkseen ja luopuivat 30-vuotisesta tavastaan äänestää demaria. Tästä suuttuneena johtavat poliitikot paljastivat oman sisäisen natsinsa ja tuomitsivat itävaltalaiset äänestäjät manalaan.
En olisi itse osannut muotoilla tuota yhtään paremmin. Samaa sosialistien roskasakkia riepoo, että demokratiassa rikkaillakin on ääni. Yksi syy, miksi valvontaa ja kontrollia on niin helppo lisätä yksilönvapauksien kustannuksella on pelottelu. Valtio voi pelotella, että kansalaiset jäävät yksin. Sairauksineen tai suojautumaan väkivallalta. Lisätään pari kameraa, seurataan sähköpostia ja puheluita, julkisissa liikennevälineissä skannataan matkustajien kasvot ja maanteillä autojen rekisterikilvet. Nyt Trafi haluaa luopua yksityisautoilusta:
Suomen kansalaisilta omat autot pois.
Kun lampaat vaikenevat, sudet juhlivat.

3 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Tuon Risikon ideat alkavat olla aika omintakeisia. Ei tämä ole ensimmäinen kerta.
Siis Kokoomuksen edustaja haluaa maahamme liikennekulttuurin, joka muistuttaa lähinnä Pohjois-Koreaa.
Se mikä minua tässä huvittaa, on se, että "oikeistopuolueen" edustaja heittää ilmoille idean, joka saa jo kunnon kommarin henkäisemään pelkästä ihastuksesta.
Ja kunnon kommaria närästää, kun jokun kehtaa tulla heidän reviirilleen.

TraFi:sta puheenollen, en tiedä olenko täällä maininnut, mutta maninitaan se taas joka tapauksessa. Tämä siis vaatii toisen kotimaisen osaamista. Mistä sanoista tulee lyhennys TraFi? "Trakasserade Fittor."
Eli jotain vaikkapa, kiusaavat mulkut.

Vasarahammer kirjoitti...

Kuukausimaksullinen paketti on jo keksitty. Sen nimi on leasing.

Kun valtio keksii asioita uudelleen, sillä on ketunhäntä kainalossa. Tarkoituksena on kerätä veroja ja rajoittaa ihmisten vapauksia.

Valtion visiot tarkoittavat aina lisää veroja ja lisää valvontaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Itsekään en heti oivaltanut että kyseessä on tosiaan Sekoomus-ministeri.

Leasing on tosiaan olemassa. Valtiouskovaiset oikeasti näyttävät ajattelevan, että he keksivät erilaisia asioita ja markkinat vain toteuttavat niitä. Kaaliin ei mahdu, että valtio on pelkkä veroilla elävä loinen.