torstai 16. lokakuuta 2014

Läskit ovat leppoisia

Iltalehden mukaan Belgian terveysministeriksi on valittu Maggie De Block, kuvassa alla. Maggie on uutisen mukaan kohdannut erittäin voimakasta arvostelua uskottavuudestaan hoitaa terveysministerin tehtäviä.
Lehti tyytyy vain salaperäisesti toteamaan, että hän on erittäin suosittu maassaan, ja todennäköisesti kritiikki jää unholaan ja ministerin voittokulku jatkuu. Rivien välistä lukemisen puoliammattilaiset voiman pimeältä puolelta onneksi saavat kiinni ministerin suosion perimmäisistä syistä:
Aiemmin maahanmuuttoministerinä toimiessaan De Blockia arvosteltiin hänen otettuaan tiukan kannan maahanmuuttoon. Hän ei antanut armoa nälkälakossa oleville pakolaisille vaan lähetti poliisit panemaan karkotusmääräykset toimeen. Lisäksi hän onnistui ensimmäisenä poliitikkona puuttumaan maan pakolaisongelmaan lähes puolittamalla turvapaikanhakijoiden määrän.
Maggie on siviiliammatiltaan lääkäri ja siis ilmeisen hyvin perillä niistä ongelmista ja sairauksista, joita kehitysmaalaiset laittomat siirtolaiset länsimaihin tuovat rasittaen julkisen sektorin terveydenhuoltoa. Paljon on toki terveydenhuollon omissa menetelmissä ja prosesseissa viilattavaa - tai suorastaan murjottavaa - mutta yhtä kaikki, rahaa on aina rajallinen määrä eikä se lisäänny toimintoja tehostamalla.

Kuten arvata saattaa, Maggien keskeisimmät arvostelijat ovat laittoman maahanmuuton puolestapuhujia eli belgialaisia sosialisteja. Onkin irvokasta, että sosialistit - tasa-arvon ja inhimillisyyden äänekkäimmät kannattajat - ivaavat ja pilkkaavat Maggieta tämän ylipainosta! Tämän kaltaiset tapahtumat ovat hyvin paljastavia sosialistien motiiveista ja sosialismista ideologiana. Maggien kimppuun hyökkääminen voisi yhtä hyvin johtua tämän ihonväristä tai uskonnosta, mutta sehän onkin jo säädetty rangaistavaksi. Liberaalissa fascismissa yhteiskunta on elävä organismi ja yksilö vain osa sitä. On yksilön vastuulla vastata oman solunsa terveydestä ja puhtaudesta. Ylipaino on osoitusta hedonismista, individualismista ja mahdollisesti jopa lihansyönnistä! Siten se on loukkaus niitä vastaan, joiden mielestä askeettisuus ja veganismi ovat hyveitä.

Ei kommentteja: