keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Munasarjatulta

Perussuomalaisten Riikka Slunga-Poutsalo toteaa ilman yhtään ylpeyttä äänessään Helsingin Pravdassa, että
Suomessa naiset on niin tasa-arvoisia, että ne näyttääkin miehiltä.
Naisten ehostautuminen riippuu kysynnän ja tarjonnan tasapainosta. Monilla paikkakunnilla Suomenniemellä naisia on vähemmän kuin miehiä, ja näillä paikkakunnilla naisten ulkoinen ilme on pääsääntöisesti vaatimaton. Vastaavasti erityisesti Helsingin kantakaupungissa yksineläviä naisia on melkein puolet, joten mikäli mielii seksiä, sen eteen joutuu vähän ehostamaan. Enää ei pidä paikkaansa vanha väite, että nainen saa seksiä aina.

Norja, sosialistisen hyvinvointivaltion mallimaa, on säätänyt naisille asevelvollisuuden kertoo Yleisradio. Noin 60.000 lapsen ikäluokasta 10.000 kutsutaan palvelukseen, ja heistä noin 1.300 on jo nyt naisia. Määrä halutaan nostaa 20%:iin, minkä takia vapaaehtoisuuteen perustuvasta järjestelmästä luovutaan ja naisten on pakko osallistua asepalvelukseen. Tuo 20% lienee se määrä, joka kestää fyysisesti edes jollain tavalla varusmiespalveluksen.

Suomeen vastaavaa järjestelmää tuskin ollaan kovin innokkaasti kotouttamassa (sic), koska toisin kuin Norjalla, Suomella on ihan oikea, todellinen sotilaallisen konfliktin jatkuva uhka. Norjan miehittäminen on maasto-olosuhteiden takia niin mahdotonta, että se voi Sveitsin tavoin olla luottavaisin mielin tältä osin. Suomessa niin historia kuin maastokin tukevat oletusta, että ennemmin tai myöhemmin taas ammutaan kovilla.

Nykyarvion mukaan vajaat 300.000 miestä saadaan aseistettua ja heille järjestettyä armeijan sisäinen logistiikka (siis aseet, muona, liikkuminen) toimivalla tavalla. Nyrkkisääntö kuuluu, että yhtä asemiestä kohden logistiikassa pyörii kuusi ihmistä, joten lähes koko Suomen työssäkäyvä väestö valjastettaisiin asemiesten sodankäynnin avuksi. Näin jokainen suomalainen nainen pääsee ihan tositoimiin ilman rauhanajan aseellista koulutustakin.

Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että asevelvollisuus säädetään pakolliseksi myös naisille, mutta ei siinä mitään järkeä ole - se on puhdasta idealismia. Norjassa on mahdollisuus leikkiä nukkekotia, mutta Suomessa pitää ymmärtää tosiasiat.

14 kommenttia:

kallionjussi kirjoitti...

Norjan yleisradiolle on tekeillä draamasarja jossa kuviteltu tilanne on se, että Norjan ympäristöystävällisen hallituksen toimista johtuen maa on lopettanut öljyn ja kaasun tuotannon. Fiktiossa jonka on luonut dekkarikirjailija Jo Nesbö, EU reagoi tilanteeseen pyytämällä Venäjää miehittämään Norjan. Sarjan nimi on "Okkupert" ja se esitettäneen tulevana talvena.

Kumitonttu kirjoitti...

Vai semmoisia norjalaiset katselevat mielellään. Mikäpä siinä, onhan siinä varmaan jännitettävää ainakin siltä osin, että miehittääkö Venäjä samalla Lapin huoltaakseen joukkojaan vuonomaassa.

Käsittämätöntä, että Norjassa ollaan niin punavihreitä, että tuollainen ajatusleikki menee läpi. Joskus 90-luvulla sitä olisi pidetty mauttomana, lapsellisena tai jopa silkkana tieteiskirjallisuutena. Nyt tuollainenkin mahdollisuus on olemassa. Teoreettinen, mutta silti.

Jaassu kirjoitti...

Minusta naiset sopivat hyvin armeijaan, ja veikkaan että oppisivat ampumaankin aika hyvin.

Itse taidan kannattaa naisille yhtälailla pakollista asevelvollisuutta.
Voisi tuoda hieman realismia naisten näkemyksiin. Miehillä voi tosin olla hieman tiukkaa jos tulisi nainen komentamaan asentoa ja muuta.

Mitähän hommia ne tekevät USA:n armeijassa ?

Kumitonttu kirjoitti...

Kokemuksesta voidaan todeta, että veli-venäläinen raiskaa ja tappaa naiset niin rintamalla kuin linjojen takanakin, joten siinä mielessä naisten kouluttaminen voisi olla järkevää. Ongelmallista ei olisi sekään, että se voisi nostaa naisten maanpuolustustahtoa. On kuitenkin eri asia kieltäytyä asepalveluksesta kuin olla hakeutumatta sinne vapaaehtoisena.

Mutta kun Suomessa ei ole tarvetta naisten aseelliseen palvelukseen, niin minusta olisi parempi pitää ne tehtävät sitten tyystin erillään.

Kyllä kai jenkit käyttävät naisia kaikkialla muualla paitsi etulinjan jalkaväessä. Naisen jääminen vangiksi jossain muslimimaassa tietäisi melkoisia "haasteita" hänelle. Ihmisillä on taipumus ihastumisella hakea turvaa sota-aikoina, joten vähätellä ei pidä mahdollisten suhteiden muodostumista ja sen vaikutusta operatiivisessa toiminnassa.

Ironmistress kirjoitti...

Veli venäläinen pelkää ihan oikeasti suomalaista naista. Suomalaisilla naisilla on todella paha maine itänaapurissa.

Kumitonttu kirjoitti...

Pelkää on väärä sana, ei ymmärrä on varmasti parempi. Venäjällä parisuhdemarkkinat ovat tyystin erilaiset kuin Suomessa. Venäjällä naisia on noin 15% enemmän kuin miehiä ja lopuista miehistäkin puolet on lähes täysin kelvottomia.

Venäjällä naisen saamiseksi riittää että seisoo kadun kulmassa tukka kammattuna ja hampaat pestyinä, jos asiaa liioitellen yrittää kuvailla. Venäläinen mies saa naista ilman että hänen tarvitsee keskustella samoista aiheista joista suominaiset treffeillään ja parisuhteessaan haluavat keskustella.

AaJii kirjoitti...

Kyllä Norjakin voidaan miehittää, vaikka siellä vuoristoa onkin. Kysy vaikka saksalaisilta.

Kumitonttu kirjoitti...

Vähän odotinkin tuon kaltaista kommenttia. Norjassa taistelivat niin britit kuin saksalaisetkin huhti-kesäkuussa 1940. Norjan asevoimat vastasivat paraatijoukkoja valmiuksiltaan ja aseistukseltaan. Siitä huolimatta Saksa koki Narvikissa ensimmäisen tappionsa!

Vasta kun Saksa hyökkäsi Ranskaan Englanti vetäytyi ja jätti Norjan yksin, mistä se ei tietenkään selvinnyt, kun ei sillä ollut taistelukykyisiä sotilaita.

Pahin oli tietysti Vidkun Quislingin kansallis-sosialistinen puolue, joka helpotti miehittäjää oleellisesti. Ilman sitä, miehitys olisi ollut todella vaikeaa.

Unknown kirjoitti...

Oivallinen näkemys venäläisistä miehistä ja naisista! Pitänee keskimäärin paikkansa. Sen voisi kyllä lisätä, että missään muualla en ole lähnyt miesten liehittelevän ja palvovan naistaan, usein jopa alentuvasti ja naurettavasti, kuin Venäjällä.

Kun seuraan pietarilaisen tuttavaperheeni rutiineja, tulee mieleen Keeping Up Appearances -komediasarja jatkuvine takin ojentamisineen ja ovien avaamisineen ja pokkurointeineen.

Ironmistress kirjoitti...

Suomalaisilla naisilla on hyvin kovaluonteisen, kylmän ja väkivaltaisen ihmisen maine Venäjällä. "Ne tulee ja rusentaa meidän pallit".

On totta, että suomalaiset naiset ovat paljon miesmäisempiä kuin eurooppalaiset naiset keskimäärin, kun taas Venäjällä he ovat sangen femmejä. Mutta siihen on syynsä.

Kumitonttu kirjoitti...

Venäjällähän keskustellaan avoimesti sellaisistakin aiheista, jotka ovat Suomessa tabuja. Muistan joitain vuosia sitten törmänneeni keskusteluun, jossa pohdittiin väkivaltaisessa suhteessa elävän naisen omaa vaikutusta suhteen väkivaltaisuuteen. Meillähän tuollaisen pohtiminenkin johtaa ajojahtiin.

No, joka tapauksessa, Venäjällä naistutkimuksessa uskotaan, että väkivaltisiin suhteisiin hakeutuu tietynlainen naistyyppi. On väärin sanoa että he nauttisivat - kyse ei ole masokismista - mutta he siitä huolimatta hakeutuvat väkivaltaisen puolison seuraan. Aihe ei todellakaan liippaa minua niin läheltä että olisin enemmän viitsinyt perehtyä, mutta muistan silti ihmetelleeni moista avomielisyyttä naistutkimuksen osalta.

Kumitonttu kirjoitti...

Suomalaisilla naisilla on hyvin kovaluonteisen, kylmän ja väkivaltaisen ihmisen maine Venäjällä. "Ne tulee ja rusentaa meidän pallit".

Perustuuko väitteesi omiin kokemuksiisi, kuulopuheisiin vai mihin?

Anonyymi kirjoitti...

Naisten asepalvelus voitaisiin korvata lottapalveluksella jossa saisi halutessaan asekoulutuksen.

Jos tuossa tarinassa Venäjä valtaisi ja miehittäisi Norjan, niin mitä se tekisi sille punavihreälke hallitukselle? Varmaan heittäisi pihalle. Samalla Venäjä avaisi Norjan öljykentät ja kaasukentät uudestaan.

Sosiaalidemokratia, tasa-arvo ja feminismi ovat tehneet suomalaisista naisista epänaisellisia wannabe-jätkiä. Samasta syystä suomalaiset miehet taas ovat naismaisia nyhveröitä ja pelkureita.

Virossa ja muuallakin Baltiassa naiset ovat naisia ja he pukeutuvat naisellisesti ja konservatiivisesti tyylitajulla. Eikä ne varmaan ole sen tyhmempiä kuin suomalaiset naiset.

Kumitonttu kirjoitti...

Eikä ne varmaan ole sen tyhmempiä kuin suomalaiset naiset.

Hyvä huomio! Ei kyseessä ole tyhmyys, vaikka suomalaiset asian oman ideologiansa läpi asian juuri sillä tavalla näkevät.