tiistai 28. lokakuuta 2014

SDP ja islam

Sosiaalidemokraattien pää-äänenkannattaja Yle uutisoi, että opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) hylkäsi perussuomalaisten nuorten rahoituspäätöksestä tekemän oikaisupyynnön. Persunuoret protestoivat, että esimerkiksi Kepun ja Sekoomuksen nuorisojärjestöt saivat 20 kertaa enemmän julkista rahaa poliittisen nuorisotoiminnan tukemiseksi.

Perussuomalaiset vastustavat monikulttuurisuutta yhteiskunnallisena päämääränä. Vastustus perustuu ennen kaikkea muista maista saatuihin huonoihin esimerkkeihin. Monikulttuurisuus on yksi ideologia, josta ei tarvitse olla samaa mieltä ja jota voi vastustaa niin kuin kaikkia muitakin ideologioita. Kirkkoa ja sen opetuksia voi vastustaa täysin vapaasti, islamia vähemmän vapaasti ja sosialismia kaikkein vähiten. Ministeriö nimittäin kieltäytyy nostamasta Persunuorten rahoitusta, koska "järjestön näkemykset monikulttuuriasioissa ovat olleet ristiriidassa nuorisolain arvopohjan kanssa".

Vielä 2000-luvun alussa erilaisia suomalaisia järjestöjä tuettiin avokätisesti tavoitteena kesyttää ne. Kun rahoitus oli turvattu, erilaiset epäisänmaalliset vasemmisto- ja anarkistiporukat rauhoittuivat samoin kuin ympäristö- jä eläinsuojelujärjestöt. Kaiken lisäksi viranomaiset saivat tietää järjestön jäsenet ja päättäjät, koska tukihakemukset piti jonkun allekirjoittaakin. Tuolloin Suomi oikeasti oli tai yritti tukea moniarvoisuutta, mutta saatuaan vallan nämä entiset moniarvoisuuden kannattajat ovatkin kääntyneet monokulttuurin kannattajiksi.

Yle nosti esille myös Sekoomusnuorten saaman tuen. He haluavat poistaa rikoslaista Kansanryhmää vastaan kiihottamisen, koska "uhrittomia ajatusrikoksia ei tule olla". Paras vaihtoehto on sallia erilaisten ideologioiden kaikkinainen pilkkaaminen ja halventaminen. Jos joku ilmoittautuu uhriksi tuosta ivasta ja pilkasta, kertokoon konkreettisesti kärsimänsä vahingon, joka hänelle tuomittakoon korvaukseksi. Jos kiihottaminen kansanryhmää vastaan on rikollista, sitä pitää sitten noudatetaan tasapuolisesti. Yksikään moskeija ei Suomessa voisi pitää oviaan avoinna ja Koraanit pitäisi silputa.

Persunuorten saama kohtelu ei-niin-yllättäen sosiaalidemokraattien johtamalta ministeriltä osuu maaliinsa tahattoman tarkasti. SDP tulee kieltäneeksi oman poliittisen doktriininsa arvostelun aivan samalla tavalla kuin islaminkin.

3 kommenttia:

intrigööri kirjoitti...

Kyllä tuossa opetusministeriön rahankylvämisessä on selvästi demokratia takana, vanha kunnon kansandemokratia tai jokin putler-jugend. Meininki on rahanjakajilla täytynyt olla yhtä monisuvaitsevaa kuin vanhoilla kunnon Nürnbergin puoluepäivillä!
Neljän puolueen eli kokkeleiden, kepulien, demarien ja vassarien eri nuorisojärjestöille hövelöitiin op-ministeriön kautta yhteensä yli neljän miljoonan euron avustukset pelkästään tänä vuonna.
Svenskinuoret, Vinot ja Krisset saivat ministeriön kautta melko vähän, mutta kaikille heltisi tietysti enempi kuin ne muruset tuhmille persunuorille.
Demarinuoret saivat eniten op-ministeriöltä, 1.260.000 euroa. Ymmärtäähän sen toisaalta, sillä demarinuorilta ei tahdo eläkkeistä riittää jäsenmaksuihin.
Tästä pääsisi aihetta käsitelleeseen blogikirjoitukseen:
http://heikkitamminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167566-hyvaveliverkkoon-kasvetaan-jo-lapsena-valtion-tuella

Becker kirjoitti...

" Ovat olleet ristiriidassa nuorisolain arvopohjan kanssa."

Heh, kuulostaa niin ruotsalaiselta,niin ruotsalaiselta.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuo paljastaa hyvin poliittisen korruption todellisen luonteen. Joku opetusministeriö jakaa miljoonia euroja rahaa omille suojateilleen.