lauantai 11. lokakuuta 2014

Kuinka nopeasti islam leviää?

Tässä videossa

esitetään seikkaperäisesti, miten maailman väestö muuttuu kristittyjen matalan syntyvyyden ansiosta. Sama muutos on käynnissä niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. Videolla käytetään termiä "kulttuuri" hieman epäselvästi, mutta ilmeisesti sillä viitataan maanosaa pienempiin ja yksittäistä kansakuntaa suurempiin kokonaisuuksiin.

Videolla todetaan, että säilyäkseen taloudellisesti elinvoimaisena vähintään 25 vuotta, syntyvyyden on oltava vähintään 2,1 lasta naista kohti. Alhainen syntyvyys on historiallisesti ollut eri asioiden seuraus, mutta alle 1,9 lapsen tasolta minkään kulttuurin ei tiedetä nousseen takaisin. Alle 1,3 lapsella se on mahdotonta, koska kestäis ainakin 75 vuotta korjata kulttuurin taloudellinen suorituskyky.

Vuonna 2007 Ranskan syntyvyys oli 1,8 lasta, Englannin 1,6, Saksan ja Kreikan 1,3, Italian 1,2 ja Espanjan 1,1. Koko EU:n alueella luku on vaivaiset 1,38. Euroopan väestö ei kuitenkaan ole supistunut, koska maanosaan suuntautuu valtava islamilainen muuttoliike. Vuodesta 1990 alkaen 90% kaikesta väestönlisäyksestä EU-alueella ovat vastuussa muslimit.

Ranskassa syntyvyys 1,8 lasta ja muslimeilla 8,1 lasta. Sen seurauksena Etelä-Ranskassa on tätä nykyä enemmän moskeijoita kuin kirkkoja ja joka kolmas alle 20-vuotias on muslimi. Nizzassa, Marseilles'ssa ja Pariisissa luku on jo 45%. Vuoteen 2027 mennessä 1/5 ranskalaisista rukoilee Allahia. 39 vuodessa Ranskasta tulee islamilainen valtio.

40 vuodessa Englannissa muslimien määrä on noussut 82.000 yli 2,5 miljoonaan. Maan yli tuhannesta moskeijasta iso osa on entisiä kirkkoja. Hollannissa jo 50% vauvoista syntyy muslimiperheisiin. 15 vuodessa puolet hollantilaisista on muslimeita. Venäjällä muslimeita on 1/5 eli noin 23 miljoonaa. Maan armeijasta 40% on muslimeita. Belgiassa 25% väestöstä ja 50% vastasyntyneistä on muslimeita. Belgian hallituksen mukaan joka kolmas vauva koko EU:n alueella on vuonna 2025 muslimi.

Saksan tilastotieteen laitoksen mukaan
Saksan väestön vähenemistä ei enää voi estää. Se on saavuttanut noidankehän, jolta ei enää ole paluuta. Vuoteen 2050 mennessä Saksa on muuttunut islamilaiseksi valtioksi.
Euroopassa on tällä hetkellä 52 miljoonaa muslimia ja määrän arvioidaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2030 mennessä.

Kanadassa hedelmällisyys on 1,6 lasta naista kohti, mutta silti kanadalaisten määrä kasvoi vuosina 2001-2006 noin 1,6 miljoonalla, josta 1,2 miljoonaa oli muslimimaahanmuuton seurausta. Yhdysvalloissa syntyvyys on 2,11 lasta kiitos nopeasti sikiävien latinojen, mutta muulla väestöää tuo jo tutuksi tullut 1,6. Vuonna 1970 Yhdysvalloissa asui 100.000 muslimia - nykyisin yli yhdeksän miljoonaa.

Chicagossa järjestetyssä Islamilaisen maailman konferenssissa todettiin, että muslimien on vihdoin herättävä siihen todellisuuteen, että 30 vuoden päästä Yhdysvalloissa asuu 50 miljoonaa muslimia. Katolinen kirkko juuri totesi, että muslimeita on nyt enemmän kuin katolisia.
/
Lopuksi omaa pohdintaani. Naisten koulutus ja elintason nousu on romahduttanut parissa sukupolvessa länsimaisten perheiden hankkimien lasten lukumäärän. Moni punavihreä gaia-kulttiin luottava eurooppalainen näkee lapsissaan epämiellyttävän hiilijalanjälen. Poliittinen ilmapiiri Euroopassa ei suosi lasten saamista, alkaen pitkään kestävistä maisteriputkista ja kalliista asunnoista. Perheiden pirstoutuminen ja isovanhempien rajallinen kyky osallistua lastenlasten hoitoon edellyttäisi merkittäviä muutoksia verotukseen, jolla nuoria lapsiperheitä voitaisiin tukea taloudellisesti. Nyt suunnitellut lapsilisän leikkaukset ovat eurososialistien uusin väline muuttaa väestörakennetta kannaltamme epäedulliseksi. Siis mikäli väkivaltaisen islamin leviäminen on epäedullista.

12 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Kylmää faktaa, jota vahvistavaa tietoa olen saanut moneltakin taholta. Ei tässä taida kauheasti jäädä vaihtoehtoja!

Täytyy sitten tutustua luotettaviin muslimeihin ja...

"Ei ole kuin yksi jumala ja Muhammed on hänen profeettansa"... kolme kertaa.

No, kai joku opettaa minulle ja pojilleni sen arabiaksi. Mielestäni on hulluutta tapella jo hävityn asian puolesta, tärkeintä on se, että sukuni jatkuu ja menestyy. Suomalaista kulttuuria muistellessa tulee kyllä kaipaus, mutta minkäs teet?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kylmää faktaa kyllä. Saattaa vaan olla, että kun länkkärit eivät sitten ole enää maksamassa ja elättämässä, niin siinä ei kenenkään suku enää menesty, vaikka kuinka Mekkaan päin kumartaisi.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ei käy kateeksi Israelia ja juutalaisia.

Vieläköhän tässä omana elinaikana ehtisi mukaan isompaan rähinään.

Kumitonttu kirjoitti...

Niin, se naurattaa mikä ei tapa. Ja tuo video ei naurata.

Unknown kirjoitti...

Lapset ovat tulevaisuus. Euroopan tulevaisuus on islamilainen ja päivettynyt. Eipä tässä ole mitään uutta, vahvempi kulttuuri korvaa heikomman. Islam on vahvempi, koska tuottaa enemmän jälkeläisiä. Tulevaisuus kuuluu niille, jotka ovat silloin paikalla.

Yhdysvalloissa on myös nopeasti kasvavia valkoisia yhteisöjä, kuten hutteriitit ja amishit sekä mormonit. Jos niiden hedelmällisyys säilyy korkeana, ne muodostavat valkoisen väestön enemmistön vuosisadan lopulla. Todennäköisesti siis tulevaisuudessa republikaanit ovat valkoisten puolue ja demokraatit sitten kaikkien muiden, elleivät muslimit perusta aivan omaa puoluettaan.

Kun valkoiset keskittyvät omiin osavaltioihin, jossain vaiheessa varmaan haluavat erota unionista, kun kyllästyvät veronmaksuun. Järjestävät uudet teekutsut.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtoiko tuossa olla mainittu entisiä itäblokin maita? Niissä ei ole mamuja eikä niiden jälkeläisiä yhtä paljon kuin lännessä.

Israelin juutalaisilla on paremmin pullat uunissa kuin Euroopalla. Israelin juutalaiset pysytyvät pitämään itsensä enemmistönä kun hankkivat sen verran lapsia että turvaavat ryhmänsä olemassolon. Ortodoksijuutalaiset ja ultraortodoksit hankkivat eniten lapsia. Maallistuneitakaan ei vaivaa lapsettomuus. Lisäksi Israel ottaa koko ajan vastaan ulkomailta muuttavia juutalaisia.

Sitä en tajua miksi Venäjä on päästänyt muslimeja asevoimiinsa. Venäjällä olettaisi olevan sen verran kovapäisyyttä ettei se pokkuroi muslimeja eikä anna muslimien päästä valtaan. Se pystyy halutessaan järjestämään vaikka väestönsiirtoja ja massakarkotuksia rajojensa ulkopuolelle. Kiina pystyy hoitamaan muslimien kurinpidon vielä kovemmin, jos siellä joku rähisee, niin siihen reagoidaan voimakeinoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Semmoinen sanonta on että "The question is not about who is right but who is left." Sillä ei ole merkitystä kuka on oikeassa vaan sillä kuka jää jäljelle.

Becker kirjoitti...

Eli länsimaisen kulttuurin häviöstä saavat länsimaat syyttää itseään, lähinnä valitsemiaan johtajia sekä mediaa. Tulevaisuudesta on siis tulossa mielenkiintoinen. Muutamia länsimaisten asuttamia ja puolustamia saarekkeita lukuunottamatta koko maapallo on yhtä Syyriaa. Mihin piruun nämä "pakolaiset" sitten hakeutuvat siipeilemään.
Niinkauan kuin minä elän, ei yksikään muslimi tule ovelle esittämään vaatimuksiaan, mutta sitten kun täältä häivytään kiikkumasta, niin enpä enään ole tuota sotkua todistamassa.

Eipä sen puoleen, ei tuo latonojen lisääntyminenkään paljoa elämisen laatua paranna.

Becker kirjoitti...

Niin tuli niinkuin mieleen, että musulmaanit tavallaan naivat meidät täältä olemattomiin.

Jos tällainen ilmaisu sallitaan.

Jaassu kirjoitti...

Lapsilisän leikkaukset hyödyttävät töissä käyvää vaaleaa väestöä eniten, muslimeille ja muille jotka elävät sosiaaliturvalla se on ongelmallisempaa.

Jklak kirjoitti...

Disclaimer: " Seuraava on satiiria..." ;D

Suomessa syntyvyys oli 2013 1,80 naista kohden. Ja te "tuhkamunat" olette jo heittämässä kirvestä kaivoon. Hummatkaa heldelmällisessä iässä oleva nasipuolinen seuralainen ja lisääntykää älkääkä valittako, vai ovatko "reinot" kasvaneet kiinni jalkoihin...?

Unknown kirjoitti...

Internetin parhaita puolia on, että voi seurata menoa ja keskustelua koko maailmassa. Jos on kiinnostunut vaikka brittifutiksesta, voi katsoa netistä kaikki suosikkijoukkueen matsit. Jos diggailee argentiinalaista tangoa, voi tarkistaa, mitä Buenos Airesissa on meneillään tänään. Ei 1980-luvulla nähty untakaan tämmöisestä.

Amerikkalainen Roosh v kirjoittelee mm. naistenmetsästyksestä blogissaan,
mutta paljon muutakin. Hän esitti mielenkiintoisen teorian kulttuurin
romahtamisesta, joka etenee näin:

1. Uskonto poistetaan ihmisten elämästä ja tilalle annetaan tieteen ja tekniikan edistys.

2. Perinteiset sukupuoliroolit poistetaan ajamalla feminismiä, tasa-arvoa, poliittista korrektiutta, kulttuurimarxilaisuutta ja sosialismia.

3. Naiset myöhentävät perheen perustamista uran takia, jolloin miehet joutuvat odottamaan ihmeissään.

4. Kantaväestön syntyvyys alenee.

5. Hallitus avaa rajat, jotta väestö jatkaa kasvuaan. Talous kasvaa, jos väestö kasvaa, pääomakanta lisääntyy ja/tai tuottavuus paranee. Helpoin tapa
kasvattaa taloutta on lisätä väestöä.

6. Maahanmuuttajat kieltäytyvät kotoutumisesta ja pakottavat kantaväestön hyväksymään heidän kulttuurinsa.

7. Kantaväestö jää vähemmmistöön ja heille käy vähitellen kuten intiaaneille.

Rooshin artikkeli on täällä.

Kun syntyvyys laskee niin alas kuin Italiassa tai Espanjassa, on kehitystä lähes mahdoton pysäyttää.