maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hymiö

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen on hämmästynyt tuloksesta, jonka mukaan 40% suomalaisista haluaa palauttaa rajavalvonnan ja luopua Schengen-alueen vapaasta liikkuvuudesta. Tiilikaisen mukaan
-On vaikea nähdä, että Suomi olisi millään tavoin kärsinyt siitä, että Schengen-maiden välillä ei ole perinteisiä rajatarkastuksia.
Varmaan on vaikea nähdä, jos on laput silmillä - Englannissa on toisin. Katsotaanpa, voiko esimerkiksi Maikkarin uutispalvelu antaa Teijalle mitään vinkkejä:
Helppo raha houkuttaa taskuvarkaita Suomeen. Poliisin mukaan varkaita kiinnostavat lähinnä pankkikortit ja niiden pin-koodit.

Suomen epädemokraattinen tasavalta ottaa ensi vuonna pitkän loikan kohti täydellistä fascismia. Elintarvikevirasto Evira alkaa jakaa ravinteleille hymiöitä sen mukaan, miten korkea niiden hygieniataso on.

Tässä on oma ehdotukseni:

2 kommenttia:

VonPee kirjoitti...

Tuo viiksikuva on muuten erinomainen, mutta tuo hymy pitäisi vielä pyyhkiä pois.

Kumitonttu kirjoitti...

Mutta sittenpä se ei enää olisi liberaalia fascismia vaan aitoa fascismia, jossa yhteiskunta potkii kotiemme ulko-ovet auki nahkasaappaat jalassa. Tämä on hyvää tarkoittavaa kaitsemista kuin äiti tuudittaisi lastaan. Vaikka lopputulema on sama, menetelmä on toinen.