tiistai 31. heinäkuuta 2012

Homot rasistien suojeluksessa

Helsingin Totuus uutisoi, että James Hirvisaari vertaa homoja kehitysvammaisiin. Vertaa ja vertaa voisi äkkinäisempi ihmetellä, koska hän ainakin kyseisen uutisen mukaan vain toteaa, että
Mielestäni on syytä kysyä, olisiko homoseksuaalisuudessa kyseessä jonkinlainen seksuaalinen kehitysvamma, jos henkilö ei kehity luonnonjärjestyksen mukaisesti? Ei siis varsinainen sairaus vaan vamma.
Kysyähän saa, jos jotain ei tiedä. Ainakin minulle on joka paikassa painotettu, että ei ole tyhmiä kysymyksiä. Parempi kysyä kuin katua, tiesi vanha kansa. Saman uutisen mukaan joku Sekoomuksen kypsään 29-vuoden ikään ehtinyt idiootti nimeltä Lasse Männistö oli jo keräillyt irtopisteitä. Vihreät Nuoret ja Opiskelijat ViNO saa luonnollisesti kyseenalaistaa kaiken tullen samalla edustaneeksi laaja-alaista suvaitsevaisuuden huipentumaa insesteineen ja eläinsekseineen, kuten Iltalehti "suvaitsevaisesti" toteaa:
Hakon blogi on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa ja blogosfäärissä melkoisen myllerryksen, vaikka kirjoituksessa ei suoranaisesti vaadittu minkään tietyn asian muuttamista.
"Positiivinen syrjintä" muodostaa vasemmistolaisen rotuajettelun selkärangan. Sotien jälkeen vapaaehtoisvoimin mustia autettiin käyttämään kansalaisoikeuksiaan, mutta nyt toiminta kattaa kaikki ryhmät, jotka voidaan nähdä valkoisen heteromiehen toiminnan uhreina. Rotuajattelu on taustalla feministien vaatimuksissa naisia koskeville erioikeuksille. Orjuutettujen mustien lisäksi vaatimuksia esittävät orjuuteen joutumattomat latinot, romanit ja lappalaisetkin. Nyt homoseksuaalit vaativat samoja erivapauksia kuin mustat. Tämä yhteiskunnallinen toimintatapa tunnetaan nimellä monikulttuurisuus eli multikulti. Se on siis puhtaasti poliittinen ideologia, jonka arvostelusta joutuu vaikeuksiin.

Monikulttuurisuus perustuu näkemykseen, ettei ole olemassa yhtä tasa-arvoista käsitettä ihminen. Jokainen yksilö on oman rotunsa vanki. Rotu jakaa ihmiset eri luokkiin, joilla on erilaiset edellytykset selviytyä ja hankkia taloudellista menestystä. Ja nyt tulee se merkillisin asia: joka muuta väittää ON RASISTI! Siis ihminen, joka väittää ettei roduilla ole merkitystä, ON RASISTI! Sanomattakin on selvää, että jokainen ihminen on myös sukupuolensa vanki. Fascistit tunnetusti hallitsivat pelolla. Poliittinen korrektius ei ole varsinaisesti terroria, mutta kyllä siinä pelotellaan toisinajattelijoita. Ei mitään keskitysleirejä olla rakentamassa, mutta erilaisia "sensitiivisyys"-koulutuksia varmaan jo suunnitellaan.

Amerikassa mustien tukeminen meni niin hurjaksi, että pahimmillaan mustien "positiivisen syrjinnän" etuoikeuksiin pääsi käsiksi, jos veressä "virtasi pisarakin neekeriverta". Tämä pelottavalla tavalla muistuttaa kansallissosialistien rotumääritelmää, jossa ihminen oli juutalainen, jos hänessä virtasi pisarakaan juutalaisverta.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Monikulttuurisuus on tasa-arvoideologia, joka pohjautuu täydellisen syrjimättömyyden periaatteeseeen.

Yhteiskunnan normit suosivat kantaväestön miespuolisia henkilöitä. Tästä johtuu, että vähemmistöillä ei ole yhtä hyviä mahdollisuuksia menestyä ja toteuttaa itseään.

Ongelma korjataan suosimalla vähemmistöjä ja purkamalla valtakulttuurin hegemonia. Näin todellinen ryhmien välinen tasa-arvo lisääntyy.

Sinä edustat hegemonista valtakulttuuria ja olet täten osasyyllinen vallitsevaan tilanteeseen. Olet syntyperäsi ansiosta etuoikeutettu.

Kumitonttu kirjoitti...

Olet syntyperäsi ansiosta etuoikeutettu.

Just precis! Koska olen valkoinen, minua tulee kohdella ensisijaisesti valkoisena. Eli olen syytön saamani kohteluun vain syntyperäni takia.

Voiko rasismia tuon puhtaammin enää määritellä?