perjantai 27. heinäkuuta 2012

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi - osa X

Ilta=Totuuden mukaan parisataa "kadunvaltaajaa" kävi poliisien kimppuun:
Mielenilmauksella vaadittiin tilaa vapaalle olemiselle, epäkaupalliselle kulttuurille ja elämälle ilman autoa.

– Poliiseja heitettiin pulloilla ja tölkeillä. Lisäksi yhden poliisiauton ikkuna rikottiin.

Vasemmistossa väkivalta hyväksytään, jos se kohdistuu omistavaan luokkaan ja poliiseihin, joiden tehtävä on suojella ihmisten omaisuutta (ja terveyttä). Vasemmiston älyllinen kytkös islamiin nojaa yhteiseen viholliskuvaan. On eittämätöntä, että kyseiset "nuoret" - kuten toimittaja heitä kutsui - äänestävät Vihreitä ja Vasemmistoliittoa. Jos Halla-aho olisi kirjoittanut, että Ateenassa Tampereella tarvitaan panssarivaunuja kaduille ilmaston lämpenemistä torjuvien kulutuksen vähentämiseen kohdistuvien vaatimusten esittäjiä vastaan julkisen sektorin leikkauksia vastustavia vastaan, hänet olisi varmaan erotettu eduskuntaryhmästään määräajaksi median hiillostaessa Timo Soinia hakaristi-poltinmerkeillään.

Minkälainen yhteiskunta on sellainen, jossa ryöstetyiksi tulevat tavalliset veronmaksajat eristetään lampaiden tavoin esikaupunkeihin odottamaan lopullista ratkaisua, ja ratkaisua vaativia kohdellaan massamediassa ymmärtäväisesti? Vaatimukset perustuvat mitä ilmeisimpään tieteelliseen eugeniikkaan ilmastotutkimukseen, jonka arvostelijoita nimitetään denialisteiksi denialisteiksi.

Paavo Arhinmäki mainitaan Iltalehden kattavassa uutisessa Käpylän Pallon kannattajaksi. Kuten muistamme parin viikon takaa, Käpylän Pallon 11-vuotiaiden ottelussa Helsinki Cupissa vanhemmat tappelivat kreikkalaisten kanssa. Nuorena vitsa väännettävä.

3 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Suomessa on mukavaa ja turvallista leikkiä elämyspartisaania, sillä se mielletään loukkaamattomaksi ihmisoikeudeksi, eikä siihen liity kuoleman tai vammautumisen vaaraa, niin kuin niillä oikeilla partisaaneilla.

Kumitonttu kirjoitti...

Vaikka vasemmistolaisuuteen kuuluu sisäänrakennettuna toimintatapana väkivalta, väkivaltaiseksi henkilöksi muuttuminen edellyttää ideologisten työkalujen lisäksi kyvyttämyyttä itsehillintään ja lyhytjännitteisyys. Ne ovat kaikki osin perinnöllisiä tekijöitä kuten persoonallisuus, mutta pitkälti myös kasvatuksellisia tekijöitä. Jos tällainen impulsiivinen ja kärsimätön ihminen saa polttoaineeksi väkivaltaisen ideologian, riittävät ainekset ovat kasassa.

Pitkäjänteisyys on elämässä muutenkin sangen tärkeä ominaisuus, koska silloin pienet vastoinkäymiset eivät tunnu niin musertavilta, että kaikki omien mielihalujen esteinä seisovat on raivattava tieltä. Itsehillinnän puute johtaa toimintaan, kun taas itsehillintään kykenevä voi arvioida kovassakin paineessa tekojensa mahdolliset seuraukset (tai ainakin ilmeisimmät niistä).

Kuten tuossa Arhinmäkeä kertovassa Iltalehden jutussa todetaan, hänen heikkoutensa on se, että hän on parantumaton nautiskelija. Nautiskelijalle kaikenlaiset vaatimukset itsensä elättämisestä ovat myrkkyä. Helpommalla selviää kun ryöstää muilta.

Kumitonttu kirjoitti...

Seuraava kommentti tupsahti sähköpostiini, ja julkaisen sen nimettömänä:

Hei,

En saanut kommentoitua nimettömänä, joten päätin lähettää sähköpostia. Kuulemani mukaan järjestävä porukka pitää itseään anarkisteina ja puoluepolitikointi oli tapahtumassa kielletty. Lisäksi "noissa piireissä" kuulemma ei arvosteta vihreitä eikä vassareita, eli tuskin äänestävätkään.

Tietysti tuollaista "vapaata olemista" vaativasta porukasta tulee herkästi mieleen myös vasemmisto, joten ei tuo ihan yhtä kaukaa ole haettua kuin sosialistisen PS-puolueen nimittely äärioikeistoksi.

Ystävällisin terveisin,


En epäile kirjoittajan perehtyneisyyttä aiheeseen yleensä ja tähän kyseiseen tapahtumaan varsinkaan.

Koko Suomen puoluekenttä on tällä hetkellä vasemmistolainen, jos sitä arvioidaan julkisen sektorin koon ja valvonnan kannalta. Puolueet pitävät "tasa-arvoa" tärkeämpänä kuin yksilönvapautta. Osa puolueista on myös valmis lisäämään virkakunnan oikeuksia kansalaisoikeuksia supistamalla.

Tuosta kohderyhmästä on vaikea nostaa ketään muita paremmaksi, mutta itse pidän kriteerinä toisten omaisuuden ja yksityisyyden avointa halveksuntaa. Tällä tavalla arvioituna janan vasemmassa päässä on anarkistit, kommarit, syvävihreät ja muut vastaavat huimausaineiden ystävät. Janan toisessa päässä on uskonnon- ja sananvapauteen edes joltisenkin suopeasti suhtautuvat maalaiskepulaiset, sekoomuksen nuori siipi ja Halla-aho harvoine hengenheimolaisineen.

Että jos noilla mittareilla arvioidaan, niin Tampereen 26.7.12 punakapinan osallistujia voidaan pitää vasemmistolaisina. Heidän ideologinen oppinsa perustunee marxista juurensa juontaviin vallankumousoppeihin eikä esimerkiksi Chydeniuksen tai Smithin kirjoituksiin.

Kiitos silti hyvästä kommentista, auttoi ymmärtämään paremmin tuon räyhäsakin profiilia.