torstai 19. heinäkuuta 2012

Suomen ensimmäinen jihadisti

No nyt se sitten tapahtui - Bulgariassa juutalaisturistien bussin räjäyttänyt Mehdi Ghezali on puoliksi suomalainen (Totuus), mutta ei onneksi ruotsalainen (Säpo). Ei ihme, ettei Olof Palmen murhaaja ole jäänyt kiinni. Asia on sikäli yksinkertainen, ettei Mehdin äiti tai isä ole vastuussa lapsensa teoista, kuten eivät ole muutkaan vanhemmat omien lastensa hirmutöistä. Vastuussa voi pitää ensisijaisesti islamia ja Ghezalin islamiin johdattaneita imaameja.

On turha toivoa, että Turun Totuus tai mikään muukaan media tulisi käsittelemään asiaa pääkirjoituksissaan. Israelilaisten siviilien tappaminen ei tuo samanlaista katu-uskottavuutta monikulttuurisen suvaitsevaisuuden puolustajana. Kaikki pahahan on tällä hetkellä länsimaisessa kulutusyhteiskunnassa muovikasseineen, ilmaston lämpenemisineen, rasismeineen, juutalais-kristillisyyksineen ja ahneine pankkiireineen. Ei näy Erkki Tuomiojan tai Osmo Soininvaaran räksytystä.

Soininvaaran blogikommentoijat osasivat, toisin kuin minä, ennustaa tapahtuman. Nimimerkki Vihreä äänestäjä kirjoitti (Euroopan tulevaisuus ja solidaarisuuden rajat 15.7.2012 kello 15:13):
Olen Osmo kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Koen huomattavasti suurempaa yhteenkuuluvuutta saksalaisten, hollantilaisten ja tanskalaisten kanssa kuin Itä- tai Pohjois-Suomalaisten.
Monikulttuurisuus on samea kuin Ghezalin mieli. Ai niin... rajoja ei ole, kansallisia erikoispiirteitä ei ole, kaikki on vain kulttuurista relativismia ja strukturaatiota.

Ei kommentteja: