sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Islam ja Vihreät

Tänään äitienpäivänä on hyvä muistuttaa tällä jo laajasti linkitetyllä videolla, mitä muslimit ajattelevat äideistä - siis naisista - oman uskontonsa oppien mukaisesti. Äänessä on teeliikkeen kantavia voimia - Pamela Geller - ja vastassaan Englannin muslimien johtava auktoriteetti Anjem Choudary.

Videolla Anjem tunnustaa, että Pamelan pitäisi päästä hengestään. Anjem antaa siunauksensa myös homojen tappamiselle samoin kuin vääräuskoistenkin. Anjem myöntää, että kaikkialla missä muslimit ovat enemmistönä tai vähemmistönä, on heidän velvollisuutensa noudattaa sharia-lakia. Anjem opastaa haastattelussaan, että sharia-laki koskee luonnollisesti myös ei-muslimeita. Eli kun muslimit asuttavat esimerkiksi Helsinkiä, on heidän velvollisuutensa elää sharia-lain alaisuudessa. Jos sen noudattamisesta - kuten vääräuskoisten raiskaamisesta - joutuu vankilaan, niin se on vain kärsittävä kuten kunnon muslimi.

Toisin kuin länsimaissa kuvitellaan, islam ei ole uskonto vaan poliittinen liike. Yrjoperskeles omassa blogissaan (Kolmas epistola) hienosti kiteyttää tämän sairaan ideologian kannattajien päättömiä (sic!) lausahduksia. Neuvostoliiton aikana iso osa porukasta vilpittömästi uskoi sosialismin oikeutukseen tappaa ja orjuuttaa kansalaisia juuri samalla tavalla miten tsaarin Venäjällä orjuutettiin (ei tosin mielivaltaisesti tapettu) maalaisia. Nyt näiden stalinistien jälkeläiset ovat löytäneet toisensa Vihreiden (ja pienemmässä määrin Vasemmistoliiton ja demarien) leiristä. Heille islam ei ole uskonto - hehän eivät yleensä ole teistejä - vaan poliittinen liike, joka antaa oikeutuksen väkivaltaan.

4 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jätkähän ihan oikeasti haluaa tuon naisen hengiltä. Mietin vaan sitä, että jos joku, sanotaanko vaikka suomalainen poliitikko, sanoisi, että jonkun naisen kuuluis päästä hengestään, edes joittenkin olosuhteitten vallitessa ja totanoin vahvan harkinnan jälkeen, niin mitenkähän korkea älämölö asiasta nousisi? Ja tietysti pitäisi noustakin. Ihmisten tappaminen kun on hullun touhua. Eikös tässä olisi vaikka suomalaisilla ja länsieurooppalaisilla tiedostavilla ihmisoikeuksien puolustajilla peruste nousta barrikadeille? Ai ette nouse vai? No niinhän mä vähän arvelinkin…

Kumitonttu kirjoitti...

Juu ja meillähän on laaja vastustus kuolemantuomiota vastaan, mutta silti halutaan valtion varoin tukea islamin opetusta ja rahdataan maahan lisää muslimeita opetettavaksi. Aseenkanto-oikeuttakin halutaan rajattavan, kun sillä voi laskea jonkun hengiltä. Mutta islam on toista maata, sen nimissä saa tappaa.

Moottor Miäs kirjoitti...

Jos teillä poijjaat on aikaa niin katsokaapa Stacey Dooleyn dokkari Kotikaupunkini kiihkoilijat Areenasta. Kolme päivää aikaa vielä.

http://areena.yle.fi/1-2169656

Dokumentti kertoo englantilaisen Lutonin kaupungin muslimien elämisestä ja olemisesta ja heidän ja English Defence Leaguen vastakkainasettelusta.

Luonnollisesti pätkä on tätä BBC:tä ja Yleä poliittiselta virittyneisyydeltään, mutta se menee jo sopivasti This is Spinal Tap! -tyylisen huumorin puolelle. Stacey Dooley on jotenkin naiviudessaan niin ihana, että ehdin jo rakastua.

Kari kirjoitti...

Meillä ja Lutonissakin tilanne on vielä aika leppoinen, mutta jossainpäin maailmaa Jihad on ollut riesana jo 1400-vuotta. Esim tyttären appi johti ensimmäistä Beirutiin sisälle ajanutta tankkia ja sukulaispojat olivat vuosikaudet poliisin ja armeijan tarkka-ampujina eräällä rantakaistalla.

Sielläpäin on jouduttu kantapään ymmärtämään, että joko sinä pysäytät jihadistin, tai jihadisti pysäyttää sinut.
Muita vaihtoehtoja ei ole.

Tosin ei sielläkään vasemmisto ole asiaa vielä tajunnut.