lauantai 16. toukokuuta 2015

Feministit ovat fascisteja

Rähmispossu tietää kertoa, että Ruotsin sosiaalidemokraattien feministihallitukseksi kutsuttu nomenklatuura uhkaa lakkauttaa pörssiyhtiön, jonka hallituksessa naisia on alle 40%. Sosialismin ideologinen ydin nojaa rasismiin, kuten 1900-luvun sosialistisissa yhteiskuntakokeiluissa todistettiin. Ne ryöstivät ja sitten tappoivat uhrinsa, jotka edustivat väärää rotua tai uskontoa. Sosiaalidemokratia ryöstämisen ja tappamisen sijaan uhriuttaa suojelunsa kohteet, ja suojelun kohteeksi valikoituvat yksilöt rotunsa tai uskontonsa perusteella. Yhdysvalloissa 80% aborttiklinikoista sijaitsee mustien asuinalueilla. Hyvinvointiyhteiskunnan sosiaalitukia maksetaan värillisille maahanmuuttajille huomattavasti eurooppalaisia useammin. Sosiaalituista on muodostunut nykyaikaisen rasismin symboli samalla tavalla kuin Daavidin-tähti 30-luvun Saksassa.

Sosialismissa yritys saa jatkaa toimintaansa, jos se tilittää luomansa lisäarvon yhteiskunnalle. Yrityksillä kuvitellaan olevan "yhteiskuntavastuu" ja niiden tärkein päämäärä on maksaa veroja. Arvonlisäveron tilitys on yrityksen tärkein yhteiskunnallinen tehtävä. Vielä 60-luvulla kansan karttuisa käsi keräsi 60 poliisiautoa, kun valtiolla ei ollut varaa. Niilo Tarvajärvi esitteli uusien poliisiautojen saattueen saapumisen Senaatintorille. Nyt valtio kerää veroina moninkertaisen määrän, mutta sekään ei riitä, vaan tulevien sukupolvien veroja diskontataan nykyhetkeen elämällä velaksi. Ja vasemmiston mielestä kyse on elvytyksestä. Minulle tulee mieleen, että ollaan elvyttämässä kuolevaa isoäitiä poistamalla lapsenlapselta munuaiset.

Jos jotain positiivista etsii tähän päivään, niin Suomen seuraava hallitus ei ole niin umpihullu kuin edelliset tai Ruotsin nykyinen. Kulunutta sananpartta lainatakseni eurooppalainen sosialismi on ylittänyt parodiahorisontin. On mahdotonta uskoa, että Ruotsissa säädetään laki, joka lopettaa yrityksen toiminnan, mikäli sen johto ei edusta oikeaa ideologista ajattelutapaa. Saksassa yritys joutui lopettamaan toimintansa, jos sen johto ei edustanut oikeaa ideologista ajattelutapaa. Voiko tämän selvemmin todistaa, että sosiaalidemokratia - siis hyvinvointivaltio - edustaa fascismia?

7 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Jos Vasemmiston sosiaalietuisuus tai muihin, kuten naiskiintiö vaatimuksiin ei suostuta, niin he uhkaavat yhteiskuntarauhan rikkomisella, kuten mustat Baltimoressa, vaikka heidän ruokakuponkien käyttönsä on noussut 60% Obaman aikana ja jo 85% mustista talouksista elää niiden varassa.
USA:ssa elää ruokakupongeilla vajaa 50 miljoonaa, eli n. joka kuudes tai seitsemäs.

Ruokakuponki-ohjelman kulut ovat noin 80 miljardia dollaria.
Melko massiivinen tuki köyhille ilman että yhteiskunta saa juuri muuta takaisin, kuin lisävaatimuksia ja uhkauksia.

Hassuinta on, että vaatimuksia ja ryöstämisen tarpeellisuutta perustellaan oikeudenmukaisuudella ja valkoisten ahneudella, koska omistaminen on heille niin tärkeää.

Ilmeisesti tavaran saaminen ja omistaminen ei ole kauppojen ryöstelijöille pääasia, vaan yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden teon tuoma mielihyvä?


Kumitonttu kirjoitti...

Tuo Baltimoren kehitys melkein valkoisesta melkein mustaksi kaupungiksi on nyky-Amerikkaa. Kaupungistuminen sopii niille, jotka odottavat laajoja tulonsiirtoja, koska kaupunki on helppo saada polvilleen hajottamalla infraa. Niinpä syntyy kierre, jossa uhataan infran tuhoamisella, mikäli ei saada rahaa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jo tuo ministerin tehtävänimike, eli ”oikeus- ja maahanmuuttoministeri” (justitie- och migrationsminister) on kieltämättä varsin tanakkaa orwellia. Onko nuo tehtävät todellakin saman ministeriön alaisia? Vaan mieleen tulee kysymys, että koskeeko tuo suunnitelma vain pörssinoteerattuja yrityksiä, vai liekö suunnitelmissa saada tuo hölmöntölmäys koskemaan myös muita yrityksiä? Ja minkälaiset mahdollisuudet tuollaisen suunnitelman toteuttamiseen on? Pystyykö Ruotsin valtio esmes lopettamaan Volvon toiminnan? Ja seuraava kysymys: olisiko se siihen oikeasti valmis, jos Volvo sanoisi, että pitäkääpä feministitunkkinne?

Kumitonttu kirjoitti...

Ykä, maahanmuutto on niin keskeinen asia ruotsalaiselle sosialismille, jota hyvinvointivaltioksikin kutsutaan, että maahanmuuttoasiat on näemmä koordinoitu oikeuskanisterille. Aika ällisrtyttävää. Hyvä huomio sinulta!

Ruotsin elinkeinoelämä ei varmaan paljoa hätkähdä tuosta päätöksestä. Suuryritysten johto on usein taipuvaista valtiokapitalismiin, koska lobbaaminen on helpompi - ja miellyttävämpi - tapa saada oma bisnes kukoistamaan kilpailua rajoittaen toisin kuin se, että innovoisi ja loisi uutta, kehittäisi uusia ajattelutapoja ja aitoa kilpailuetua.

Suuryrityksen johto voi mielellään ryhtyä hallituksen apupyöriksi samalla tavalla kuin ay-liitotkin. Minusta ay-liitot ovat nykyajan orjanomistajia, jotka myyvät työmiesten oikeudet vallan kabineteissa. Eihän työmies saa nykyään mennä edes lakkoon ilman omistajansa lupaa :)

Kari kirjoitti...

Volvon henkilöautot omistaa Kiinan suurin yksityinen autonvalmistaja Geely. Se on investoinut brändiin 11 mrd $, pääasiassa Kiinaan.

Ei taida olla Kiinan kommunistipojat Ruotsin feministisosialistien kyykytettävissä, tai Volvon ruotsalaistehtaat päätyvät samaan roskaläjään Saabin tehtaitten kanssa.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Televisiosta katottiin aina illalla Tarvajärven laatikko leikki, äitikin laittoi kuvattoman postikortin keräykseen (osallistui maitotilistä).

Ja sitten senaatintorilla, kun ajoivat volkkareita ja muutaman ameriikan kaaran, niin naurettiin, ettei tuommosilla rikollista kiinni saa.

Siihen aikaan poliisiautot oli yksiväriä. Oliskohan olleet kellertäviä tms. mustavalkosesta telkkarista ei nähnyt värejä.

Väri telkkari on itse saatanasta ja perkeleestä. Ennen vanhaan kaikki oli vain mustavalkoista, naiset oli naisia miehet miehiä.

Nykyään ollaan harmaan punaisen vihreän kukertavia. Ja muutenkin heikun keikun.

Kumitonttu kirjoitti...

Kari voi hyvin olla oikeassa. Volvon siirtymist Kiinaan on jo pitkään odoteltu. Ehkä tämä helpottaa päätöksen tekoa.

Buuri, poliisitkin herättivät ennen kunnioitusta, mutta nythän nämä ituhipit räkivät ja kivittävät kuin mitäkin uusnatsia. Onhan se kuvaavaa kun Suomessa asti itketään sitä, että Fergusonissa musta mies kuolee valkoisen poliisin ampumana. Täytyy olla suomalaisessa miehessä joku vika, kun amerikkalainen valkoinen poliisi toimii sillä tavalla.

En nyt jaksa lähdettä etsiä, mutta juuri viikko pari takaperin luin, että tilastollisesti mustia ja valkoisia rikollisia/epäiltyjä kuolee yhtä paljon suhteessa väestöön ja heidän osuuksiinsa rikoksista. Että se siitä rasismista.