tiistai 6. syyskuuta 2011

Ruusujen sota


Kuten olen aiemminkin lainannut Jonah Goldbergin väittämää, fascistinen valtio asettaa kaikki kansalaisensa tasa-arvoisiksi; nanny-state, päivähoitovaltio tai - kuten me sen tunnemme - "hyvinvointivaltio". Tässä loistavassa Lipsasen&Ruson blogissa asia kiteytetään:
Juuri näinhän demarit toimivat reaalipolitiikassakin. Jaetaan samanlaisia ruusuja kaikille. Jos jaettava ei muuten riitä, niin otetaan velkaa. Varaa ei olisi ollut kuin kolmeen ruusuun, mutta silti piti hankkia neljäs ja vielä yksi kimppu päälle.
Ruotsi aikoo panostaa siellä asuvien 20.000 juutalaisen suojelemiseen 435.000 euroa. Totuuden mukaan:
Ruotsissa asuvat juutalaiset tarvitsevat nykyistä parempaa suojaa antisemitistisiä rikoksia vastaan. Integraatioministeri Erik Ullenhag sanoi vaarana olevan, etteivät ihmiset uskalla mennä synagogiin, jos niihin ei järjestetä nykyistä parempia turvatoimia. Ruotsissa juutalaiset ovat kohdanneet häirintää, väkivaltaa ja vandalismia siitä lähtien, kun Israel hyökkäsi Gazaan 2009.
Kuten tiedetään, palestiinalaisten symppaaminen on edistyksellisyyttä, koska Yhdysvallat tukee Israelia. Jopa viikonlopun Iltalehdessä (Panu Pokkinen) moitittiin vasemmiston puheenjohtajaa Musiikkitalon avajaisten boikotista:
Hänen pitäisi muistaa, että hän ei ole enää palestiinalaishuiviin verhoutuva aktivisti.
Huomatkaa myös sana "aktivisti"! Vasarahammer purki taas tyylikkäästi median käyttämää vasemmistoretoriikkaa, kun poliisi pidätti Lontoossa tappelijoita. Median mukaan tappelijat kuuluivat "äärioikeistolaiseen English Defence Leagueen" mutta muslimijengit "antirasisteihin" ja "aktivisteihin".

On siis selvää, että Ruotsin juutalaisiin kohdistuva väkivalta tulee vasemmalta ja tässä nimenomaisessa tarkoituksessa islamista, joka on kansallissosialismiin ja kommunismiin verrattavissa oleva dogmaattinen oppi. Vallattuaan Berliinin 1945 Puna-armeija laski länsiliittoutuneet kaupunkiin vasta kahden kuukauden kuluttua ryösteltyään ja raiskattuaan kaupunkilaisia rauhassa. Kommunistit yrittivät 1946 estää Potsdamissa sovittuja vapaita vaaleja toteutumasta yhdellä edelleen sangen ajankohtaisella iskulauseella:
Kaikki puolueet fasismin vastaiseen rintamaan
Berliinin vaaleissa oli kolme vapaata koko maan kattavaa valtiollista puoluetta (Kristilliset, Konservatiivit ja Sosiaalidemokraatit) sekä Moskovaan 30-luvulla paenneet kommunistit, jotka siis kaappasivat vallan pakottamalla muut puolueet tunnustamaan tärkeintä oppia: fasismin vastaisuutta. Jos et tunnusta olevasi antifasisti, olet natsi. Näin yksinkertaista on huijata ihmisiä - kuka vielä ihmettelee, miten natsit pääsivät valtaan? Yhtä helposti kuin kommunistitkin - väkivallalla.

Ei kommentteja: