perjantai 16. syyskuuta 2011

Happy muslims

Unhappy Arabs!!!

The Arabs are not happy!

They're not happy in Gaza.

They're not happy in Egypt.

They're not happy in Libya.

They're not happy in Morocco.

They're not happy in Iran.

They're not happy in Iraq.

They're not happy in Yemen.

They're not happy in Afghanistan.

They're not happy in Pakistan.

They're not happy in Syria.

They're not happy in Lebanon.

So, where are they happy?

They're happy in England.

They're happy in France.

They're happy in Italy.

They're happy in Germany.

They're happy in Sweden.

They're happy in the USA.

They're happy in Norway.

They're happy in every country that is not Muslim.

And whom do they blame?

Not Islam.

Not their leadership.

Not themselves.

THEY BLAME THE COUNTRIES THEY ARE HAPPY IN!

5 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Actually, not every muslim are arabs. But anyway, so very true. We Finns should be ashamed. Don´t know about what, but about something anyway. I am so sorry. I do not know, what I have done, but I will never do it again.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykäprkle, kiitos kommentista. Minusta on hienoa, että me voimme kuitenkin puhua omasta umpimielisyydestämme ja rasistisuudestamme. Ne kerrat kun olen ulkomailla reissannut, en ole vaatinut isäntämaan asukkaita tilille siitä, että ovat suhtautuneet minuun ennakkoluuloisesti. Tennisssukkanikin heitin pois, kun Lenita niin kehotti. Ja sen Lacosten T-paidan, jonka Breivik näemmä sitten löysi.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi suomensomalit ovat ottaneet pesäeron islamisteihin.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta hei, mites tää sun sinänsä hauska läppä reagoi siihen faktaan, että useissa arabimaissa tehdään väkilukuun nähden erityisen vähän itsemurhia? Eli loppujen lopuksi arabit ovatkin omissa yhteiskunnissaan aika onnellisia: Kaikenlainen mesoaminen ja riehuminen onkin vain sikäläinen tapa kommunikoida.

Ensimmäinen Persianlahden sota syttyi kuulemma sen vuoksi, että Yhdysvaltain lähettiläs esiintyi Irakin edustajien kanssa käydyissä neuvotteluissa rauhallisesti ja asiallisesti, eivätkä irakilaiset voineet uskoa, että rauhallisesti käyttäytyvä ihminen voisi olla tosissaan uhkaamassa sodalla.

Kumitonttu kirjoitti...

Onnellisuuteen voi rauhan oloissa olla parempiakin mittareita kuin itsemurhien määrä. Sinänsä on selvää, että mielenterveysongelmat ovat nousussa lisääntyvän joutilaisuuden myötä. Onko ihminen onneton, jos hän on masentunut on hiukan epäselvää. Masentunut on ilman muuta epäsosiaalinen ja jopa itsetuhoinen, mutta ei liene niin, että onnellisuuden vastakohtana onnettomuus aiheuttaa masentumista ja itsemurhia. Syy-seuraus -suhde on monisyisempi.