lauantai 24. syyskuuta 2011

Ilmastonatsien kristalliyö

New Forests Company istuttaa Afrikassa metsiä ja myy niitä kuin aneita länsimaisille ilmastoidiooteille. Ihmisen aiheuttaman ilmaston lämpenemisen nimissä toteutettava sosialistinen vallankumous on ihmiskunnalle yhtä vaarallinen ilmiö kuin sen historialliset esivanhemmat arabisosialismista neuvostososialismiin ja kansallissosialismiin. Ihmetellä täytyy, kuinka kritiikittömiä kaikki ilmastofasistit ovat. Järjen ääni ei niissä piireissä kuulu.

NFC:n mukaan ugandalaisen Kicuculan asukkaat "rauhanomaisesti" ja "vapaaehtoisesti" antoivat NFC:n istuttaa asuinalueensa metsiköksi. Asukkaat itse kertovat, että armeija poltti talot (ja yhden lapsen) uhaten tappaa jokaisen, joka vastustaa heitä. Hallitus ja NFC väitti asukkaiden olevan alueella laittomasti, joten ilmaston lämpenemisen nimissä heidät häädettiin.

Kuten mikään sosialismin muoto, ei ilmastouskonto ole ihmiskunnalle siunaukseksi. National Geographicin mukaan biopolttoaineiden takia ruoan hinnan nousu on ajanut haitilaisia nälänhädässäsyömään mutaa. Maailman pankki myöntää, että ekohuuma on nostanut ruoan hintaa. Jopa ilmastoprofeetta George Monbiot myöntää, että biopolttoaineiden käyttö aiheuttaa nälänhätää kaikkein köyhimmille ihmisille. Biopolttoaineita vaaditaan käytettäväksi ilmaston lämpenemisen torjumiseksi.

Presidentti Obaman hallinto määräsi Maailman Pankkia estämään köyhiä maita hyödyntämästä hiiltä, halvinta energian lähdettä, asukkaidensa elintason parantamiseksi. Miljoonia ihmisiä tulee kuolemaan Obaman määräyksestä aliravitsemukseen ja sairaanhoidon puutteeseen.

Jokainen ilmaston lämpenemisestä huolissaan oleva voisi mielessään pohtia, onko hänellä oikeus omantuntonsa hyvittämiseksi tappaa muita. Mikä oikeastaan erottaa ilmastouskonnon nimissä tehtävät valloitukset ja riistot ristiretkistä? Miksi gaia-uskonto saa nykyaikana toteuttaa politiikkaa, joka minkä tahansa muun uskonnon nimissä (paitsi islamin, hehe) katsottaisiin kolonialismiksi? Ja suurin kysymys meille suomalaisille - miksi punavihreät kommunistipenaalit eivät pitkällä tikullakaan koske näihin mätäpaiseisiin, mistä englanninkielinen lehdistö kuitenkin avoimesti kirjoittaa?

Mikä ihme vaivaa kotimaista mediaamme? Vastaus: sosialismi.

Ei kommentteja: