tiistai 13. syyskuuta 2011

Vihreät afrikkalaisten mieleen

Libyan lainsäädäntö tulee perustumaan islamiin. Maan väliaikaishallinnon johtaja Mustafa Abdel Jalil sanoi, että pyrkimyksenä on luoda valtio, jossa islamilainen sharia-laki on tärkein lainsäädännön lähde. Jalilin mukaan maassa ei sallita ääri-ideologioita vasemmalta eikä oikealta
(US). Alla Libyan lippu (Wiki).


”Vihreät eivät ole vasemmalla eivätkä oikealla vaan edellä”.
(Wiki)

7 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Sellaista se on. Toiset haluavat typpihappoa ja toiset glyserolia.

Igor kirjoitti...

Taisi taas toteutua kansanperinne: "Kun lähtee sutta pakoon, tulee karhu vastaan".

Nytpä syntyi todellinen 'oikeusvaltio'. Shariahan sen turvaa. Huhuh. Olisihan tuo pitänyt arvata ettei sinne mitään länsimaista demokratiaa tulekaan. Mutta ei kai se tärkeää länsimaille ollutkaan kunhan öljy virtaa.

Kumitonttu kirjoitti...

Erityisen hauska on tuo ilmeisesti länsimaita lepyttämään tarkoitettu kohta, etteivät hyväksy "ääri"oikeisto- tai vasemmistolaista kilpailijaa. Perässä seuraa Egypti ja varmaan muitakin. Lopuksi Syyria kaatuu Iranin syliin, mikä aiheuttaa Israelille tukalan aseman. Ans kattoo ny...

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa mennä Libyan pojilla lippu vaihtoon..

Nojoo, Gaddafin kukistuminen oli joka tapauksessa aika surullinen juttu :(

Kumitonttu kirjoitti...

En tiedä mitä surullista Gaddafin kaatumisessa oli - ei minulla riittänyt mitään sympatiaa Lockerbien terrori-iskun johdosta hyypiölle.

Vasarahammer kirjoitti...

"Lopuksi Syyria kaatuu Iranin syliin, mikä aiheuttaa Israelille tukalan aseman."

Syyria on jo Iranin liittolainen, joten mitään kaatumista tuskin tapahtuu.

Ennemminkin maan sunnienemmistö syrjäyttää Assadin alaviittiklikin. Silloin alaviittivähemmistö saa todennäköisesti huutia. Syyriasta tulee tällöin Egyptin kaltainen vihamielinen valtio.

Kumitonttu kirjoitti...

Olet oikeassa. Tarkoitin lähinnä sitä, että Syyrian vallanvaihdoksen jälkeen Iran tiukentaa otettaan Syyriasta. Israelille tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että Iranin hallinto pääsee toimimaan aivan Israelin naapurissa.