torstai 8. syyskuuta 2011

Paska haisee ja balalaika soi

Soininvaara (6.11.2008 Obaman voitto ja ilmastopolitiikka):
Voi että olen iloinen ja helpottunut!

Obama on selkeäsanaisesti luvannut Yhdysvaltain tulevan mukaan ilmastopolitiikkaan. Tämä voi tarkoittaa, että meillä on muutaman vuoden jälkeen maailmanlaajuinen päästökauppajärjestelmä.

Veikkaisin, että kohta kaikki [maat] osallistuvat, tai itkevät ja osallistuvat.

Muutama vuosi on mennyt - melkein päivälleen. Tiedä häntä, onko Soininvaara enää niin iloinen, kun Iltalehti otsikoi, että
Obaman elvytystoimet lytättiin - jatkokausi vaarassa

Jopa Vihreä hirttonaru kommentoi, että 
Hyviksestä tuli pahis? Tähdet ryöpyttävät Obamaa

”Sen sijaan, että presidentti Obama luottaisi tieteeseen, hän näyttää taipuneen saastuttajien edessä, vaikka ekonomistit ovat osoittaneet, että maan talous hyötyisi uuden teknologian luomista työpaikoista”, entinen varapresidentti Al Gore sanoo

Jopa Suomen valtio on - kasvottomien markkinavoimien pakottamana - vähentänyt "ympäristöjärjestöjen" rahoitusta.

Muutenkin on Virheillä pasmat sekaisin, kun messias ei pelastanutkaan. Jopa satusetä Risto Isomäkeä on arvosteltu: 
Risto Isomäen palmuöljypuheille tyrmäys

Mutta eihän hätä ole tämän näköinen ollenkaan! Tero Vaaran pää laitettiin pölkylle, koska
Vaara on muun muassa Iltalehden haastattelussa kertonut vastustavansa monikulttuurisuutta, mikä on saanut useat pohtimaan Laitilan-tuotteiden boikotointia. Monia on kauhistuttanut myös se, että hän kertoi Iskelmälle ampuneensa polvivikaisen koiransa.
Asian ennusti IPCC:n PlayStation-konsolin päämekaanikko aka Pikkupoika jo kaksi vuotta sitten: Kuuleeko Tero Vaara? Totuus calling...

Vihreät puhdistavat pölyt pois torrakoistaan, ja uhkaavat yleislakolla. Arvo Tuominen käsitteli aihetta kirjassaan (s. 6) Tarvitaanko Suomessa vallankumousta? (1974):
Samana päivänä kun yleislakko julistetaan, hallitus eroaa, SAK menettää otteensa ja kaikki valta siirtyy lakkokomiteoille, joka luovuttaa sen taistolaisille.
Niinpä Vihreät toteavatkin,
ettei työväenliikehdintä ole mahdollista niin kauan kuin ay-liike on edustettuna valtionhallinnossa viitaten erityisesti demariministereihin.

Vihreiden entinen puheenjohtaja Tarja Cronberg paaluttaakin itsensä tiukasti nykytaistolaisiin:
"Yhteisöllisyys ja verkostot tulevat ennen yksilön vapautta. Kulttuurinen monimuotoisuus on tärkeämpää kuin assimilaatio. Elämän laatu on tärkeämpää kuin varallisuus. Ihmisoikeudet ovat tärkeämpiä kuin omaisuuden oikeudet.”

Cronbergin mukaan eurooppalainen unelma voi hyvin europarlamentissa.

”Ulkoasiainvaliokunnassa puhutaan enemmän ihmisoikeuksista kuin sodista. Ehkä me vielä voimme toimia kantavana voimana amerikkalaisen unelman kaatuessa."

Haisee ummehtuneelta:
Diplomiravintoneuvoja Tarja Tuuli huomauttaa, ettei hengityksen muuttuminen pahan hajuiseksi ole vaarallista eikä ollenkaan huono asia.

- Tietysti kumppanin mielestä se voi olla ikävää.

Paska juttu, ettei tätä parisuhdetta pääse pakoon edes balalaikaa hakkaamalla.

Ei kommentteja: