torstai 8. syyskuuta 2011

57 osavaltiota

Tässä kun tulee pikapuoliin 10 vuotta kuluneeksi muslimiterroristien itsemurhaiskusta WTC-torneihin, niin mieleen muistui vanha kuva GWB:sta istumassa floridalaisessa koulussa pidellen kirjaa ylösalaisin kuultuaan neuvonantajiltaan tapahtuneesta. Kieltämättä kuva oli aika vitsikäs.

Sen jälkeen lähes messiaaksi nostettu Obama lupasikin muslimeille yhteistyötä, ystävyyttä ja avun antoa. Uuden ulkopolitiikkansa keskeiset linjat tuleva presidentti kiteytti ovelasti alla olevassa videossa: "Olen käynyt 57 osavaltiossa".Mahtoiko olla freudilainen lipsahdus (Wiki: Member states of the Organisation of Islamic Cooperation)? Olisipa kuka tahansa muu tehnyt tuon mokan, niin ai että me stallarit oltais naurettu...

2 kommenttia:

Pikkupoika kirjoitti...

Aijai, jos kyseessä olisi ollut republikaani, tuo video löytyisi linkitettynä joka ainoan vihervasurin FB seinältä (ja tietenkin Psychon kirjasta) vastaansanomattoman esimerkkinä amerikkalaisten äärettömästä tyhmyydestä.

Kumitonttu kirjoitti...

Kyllä vain. On kiellettyä nauraa toisten ulkonäölle, ihonvärille, puhevialle tai millekään poikkeavuudelle. Paitsi, jos sen tekee republikaani. Silloin kyse ei olekaan syntymäviasta vaan hankitusta ominaisuudesta.

Youtubessa on paljon huvittavia Obaman kämmejä, mutta kumma kyllä, niistä ei Suomimedia puhu mitään...