torstai 1. syyskuuta 2011

Rivien välistä

Tänä aamuna selailin nettiä, ja huomasin siellä pari omituista "uutista" tai miksi niitä nyt kutsuisi: Jussi Parviainen on mennyt naimisiin. Jussin (56-v) nuorikko on yh-äiti Saana Uimonen (19-v), ja heidät vihki russofiilinä tunnetuksi tullut blogipappi Jussi Molari.

Jussi:
Kunnioitan Paavia ja Pyhää Istuinta ehdottomasti protestanttista kirkollisveron lypsyjakkaraa arvokkaampana. Mutta yhdessä asiassa neuvoisin kuitenkin Pyhää Isää: Kehota Amerikkalaisia kondomin käyttöön, enemmin kuin Afrikkalaisia. Kehitysmaista ja maanosistahan tässä on kysymys molemmissa tapauksissa. Ei Afrikassa ole liikaa väkeä, sen pinta-alaan nähden. Siellä on vain liian vähän ruokaa, siksi että sen maaosan kansoja ja maita varastetaan toisten maiden ja kansojen talousjärjestelmän pettäessä, talouden romahtaessa epähuomiossa, vaurauden itsestään lisäämisen sijaan. Afrikkaa on varastettu niin kauan kuin kauppa ja meriliikenne on maailmaa säädellyt. Ja lentokielto Libyaa.

Saana:
Rakkaan Jussin kanssa ollaan tehty niin paljon rakkautta. Kukaan ei pysty tekemään sellaista hyvää oloa minkä Jussi tekee, Jussi osaa ihanasti ja varmasti tehdä täydellisen nautinnon. En ikinä luovu tuollaisesta aarteesta. Rakastan kultaani. <3

Lisäksi katselin eilen illalla BB-talon avajaisia. Olenko muuttumassa naiseksi, vai mitä on tapahtumassa...

3 kommenttia:

Tomi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
GM kirjoitti...

Lol tuo Tomi.

Kumitonttu kirjoitti...

On joo. Mä en tienny että niillä on sieltä nettiyhteys ulkomaailmaan.