maanantai 6. kesäkuuta 2011

Vain kuolleen ruumiini ylitse

Sinnemäki:
Soininvaaran mukaan keskeinen argumentti oppositioon jättäytymisen puolesta vihreiden kokouksessa oli epäilys, ettei porvaripohjalla saada edistettyä vihreille tärkeitä kysymyksiä. Keskustan epäiltiin vastustavan vihreiden ympäristölinjauksia ja kokoomuksen vihreiden sosiaalipoliittisia näkemyksiä.
Toivotaan, että näin käy - kuka muuten vielä väittää, että Virheät eivät olisi kommaripuolue?

Louka Katseli:
Tietojen tarkistuksen jälkeen on paljastunut, että ainakin 4 500 manan majoille jo mennyttä virkamiestä on saanut vuosittain eläkettä yhteensä 16 miljoonan euron arvosta. Katselin mukaan seuraavaksi tarkistetaan, kuinka moni maan 9 000 satavuotiaasta on vielä elossa.
Kreikan asukasluku on kaksi kertaa suurempi kuin Suomen, jossa asuu noin 500 yli satavuotiasta. Sehän ei ole mitään verrattuna Japanin kadonneeseen 230.000 yli satavuotiaaseen:
Elävien kirjoissa on esimerkiksi lähes 900 japanilaista, jotka olisivat yli 150-vuotiaita.
Tämä ehkä selittänee sen eliitin näkemyksen, että suomalaisten ruokailutottumukset ovat huonoja, ja niitä pitää oikoa eliitin oliiviöljyn makuisiksi. Kyllä Suomi on paska maa ja täällä asuu paskoja ihmisiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isäni sanoi joskus, että kokoomusta äänestävät rikkaat, keskustaa maajussit ja demareita taas "me normaalit kunnon ihmiset".

Vihreitä sen sijaan äänestävät vain hölmöläiset.

Kumitonttu kirjoitti...

Ehkä noin. Jos olisit kommari, pyytäisin anteeksi, että tulin nostaneeksi vihreät samalle tasolle kanssanne.