sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Valkoinen heteromies muuvissa - vhm

Vetäisin ylleni valkoisen T-paidan, jonka etumuksessa lukee VHM ja selässä kuuluisa sävytteisväritteinen ja nuiva. Olen matkalla elokuviin katsomaan ihailemaani Klovnia, Frank Hvamia. Klovn tuli Suomessa FST5-kanavalta nimellä Kyllä nolottaa. Sarja ei paljoa katsojia kerännyt, mutta sitä seuranneet supisivat omalaatuista, suvaitsematonta, homovastaista ja rasistista huumoria tykittävästä sarjasta kuin Halla-ahon tukijat vuosia sitten.

RIP Clarence Clemons

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs kumikundi on mieltä uudesta hallitusohjelmasta?

Kumitonttu kirjoitti...

En ole lukenut, koska ei kiinnosta. Mitään merkittävää muutosta mihinkään ei tule - veroja nostetaan ja siinäpä tuo ydin taisi jo tulla sanotuksi. Julkisen sektorin taloudenpito jatkuu holtittomana. Rahaa riittää kaiken maailman maailmanhalausprojekteihin, joiden tarkoitus on estää suvaitsevaistolaisia (hmm... yllättävän lähellä taistolaisia tuo sana...) ja heidän kavereitaan loukkaantumasta tai pahoittamasta mieltään.

Nyt alkaa näyttää väistämättömältä, että ajaudumme ns. W-lamaan, sillä parin vuoden takainen markkinoiden varoitus ei johtanut rakenteellisiin muutoksiin. Seuraava rysähdys on kovempi ja se aiheuttaa myös Suomessa nykyistä tiukemmat rajat erilaisten tukien saamiseen ja kaikkein vähäosaisimpien tarkempaan rajaamiseen.

Jos hyvinvointivaltiolla tarkoitetaan velaksi elämistä, niin sen loppu on jo näkyvillä. Aikaisemmin nauratti se Jyrki Käteisen "otimme niskalenkin markkinavoimista", mutta nyt se säälittää.

Anonyymi kirjoitti...

Liittyykö keskustelunaihe otsikkoon mutta menkööt jos Kumis kelpuuttaa.

Kyseinen hallitus on Sekoomukselle itseleen kaikista paskin. Käteisen henkilökohtaiset ambitiot menivät edellelle. Itse Sekoomus haluaa tuhota itsensä. Tai, onko se jo tuhonnut, kun on karkottanut arvokonservatiivit, kansallismieliset ja oikeistolaiset äänestäjät ja vaihtanut ne ties mihin.

Sen sijaan, sossut ja vassarit ja virheet de röda voivat hymyillä muikeasti uudessa hallituksessa.

JOS pitää suurennuslasilla ja luovasti tulkiten, etsimällä etsiä hyviä puolia uudesta hallituksesta niin Asteroidi Turska jätettiin ulos. Sekoomus älysi jättää Jan Älyvapaavuoren pois. Toisaalta nuo eivät ole mitään erityisiä saavutuksia eikä niiden suorittaminen vaadi paljoa älyä. Lähinnä tuolla vältettiin kaikkein pahimpia vaihtoehtoja.

Jos Päivi Räsänen on sisäministeri ja vastaa ulkomaalaisasioista niin ehkä pahin mokutus on sillä sektorilla ohitettu. Tosin en tiedä miten paljon vaikutusmahdollisuuksia Päivillä on. En muutenkaan tajua miksi kristilliset menivät tuohon hallitukseen, olisivat vaan jääneet PS:n ja Kepun seuraksi oppositioon.

Jos Merja Kyllönen saa salkun niin se on sinänsä hyvä. Merja on Ämmänsaaresta joten entisenä ämmänsaarelaisena ja kainuulaisena pidän hyvänä valintana.