tiistai 28. kesäkuuta 2011

Viimeinen pari uunista ulos

Suomessa on uusi punainen ulkoministeri, jota ei oikeastaan mikään merkittävä demokraattinen valtio halua vierailulle. Toisen hallituspuolueen kansanedustaja, Osmo Soininvaara, kirjoitti vuosi sitten, että YK:n tulee TURVATA Gazaan saapuvien "humanitaaristen" saattueiden laivojen pääsy satamaan. Mitä tuo punavihreä kommari oikein kirjoitti vuosi sitten:
Israelin murhaavaa hyökkäystä rauhanaktivistien laivojen kimppuun ei voi juättää ilman seurauksia. Oikea seuraus on, että YK tai EU perustavat sataman Gazaan ja murtavat näin alentavan saarron. Kuoliaaksi ammatutu rauhanaktivistit saavat oikeutuksen työlleen ja Israel sopivan näpäytyksen. Jos räikeitäkään rikoksia ei rangaista, seuraava on entisvä vakavampi.
Niin - Soininvaaran jutut paljastuivat jo vuosi sitten paskapuheeksi, mutta eipä paljon anteeksipyyntöjä kuulunut. Mitäpä tällä kertaa kertoo Debkafiles:
Toisin kuin väitetysti rauhanomainen saattue, joka tällä viikolla uhmasi Isarelin asettamaa Gazan merisaartoa, maanantaina raportoitiin, että osa mukana olleista "rauhan aktivisteista" olivat mukana tarkoituksenaan väkivalloin estää saattueen matkan ja tappaa israelilaisia. Maanantain lehdistötilaisuudessa kerrottiin, että saattueen järjestäjät olivat aseistaneet noin kymmenen saattueen laivaa myrkyllisillä kemikaaleilla laivoja valtaavia israelilaisjoukkoja vastaan. Kuuleman mukaan saattueen jäsenet eivät epäröineet käyttää niitä tappaakseen israelilaisia sotilaita.

Myös turkkilaisen IHH:n vaite jäsentensä vetäytymisestä saattueesta paljastui huijaukseksi. Saattueessa oli sekä IHH:n jäseniä ja muita samanmielisiä arabeja ja muita kansallisuuksia edustaneita henkilöitä. Israelin tiedustelupalvelu tunnisti ainakin kaksi Hamasin kannattajaa - Amin Abu Rashidin, hollantilaisen saattueen järjestäjän ja entisen päämiehen Hamasille myötämielisestä "hyväntekeväisyysjärjestöstä", jonka hollantilaiset lopettivat sen jälkeen, kun järjestön paljastui rahoittavan terrorismia. Toinen oli Mohammed Ahmad Hanoun, joka on terrorismia tukevan ABSPP-järjestön johtaja.

Aiemmin maanantaina Israelin puolustusministeriö antoi luvan laivastolle estää saattuetta saapumasta Gazan rannikolle "tarvittavin toimenpitein".
Ok, tiedän, että tämä nyt on vain retorinen kysymys, mutta esitän sen silti: Mikä on se motiivi, mikä sulkee Osmo Soininvaaran ja kaltaistensa kommareiden silmät siltä väkivallalta, jota muslimiterroristit harjoittavat? Mikä on se maailmankuva, jossa väkivalta sallitaan yksille? Minä en keksi mitään muuta syytä kuin tämän:
Saksassa ollaan huolissaan poliittisten väkivallantekojen lisääntymisestä. Berliinissä on pahoinpidelty neljän päivän aikana neljä [kansallismielistä] poliitikkoa. Kaikki ovat ehdokkaina syyskuisissa maapäivävaaleissa. Poliisi epäilee pahoinpitelijöiksi äärivasemmistolaisia.

Äärivasemmistolaisten vihan kohteita ovat ennen kaikkea kansallismieliset, konservatiiviset ja islamiin kriittisesti suhtautuvat Saksan kansallisdemokraattinen puolue NPD sekä hollantilais- ja itävaltalaismalliset Vapaus- ja Pro-puolueet.
Muistatte varmaan sen poliittisesti epäkorrektin leikin "kuka pelkää mustaa miestä" ja sen rujon version "viimeinen pari uunista ulos". Tuntuu siltä, että se (siis jälkimmäinen) kelpaisi Virheiden ja muiden kommarien johtajille. Ilman sarkasmia.

4 kommenttia:

Joukkoliikenne kirjoitti...

Kyllä Osmo osaa. Osmo on niin viisas mies, että hän tietää, että hänen kanssaan samaa mieltä olevat ovat niin idealisteja, etteivät he huomaa hänen sanomisiensa ristiriitaisuuksia ja suoranaisia valheita.

Päivä järkyttävin uutinen tulee kotimaasta. Päivi Lipponen on valittu eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajaksi. Oikeasti pelottaa ihan helvetisti, että minkälaista tulevaisuutta siellä Päivin päässä Suomelle suunnitellaan.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos kommentista Joukkoliikenne! Voiko tosiaan olla niin, että Soininvaara tietää kannattajiensa idealistisuuden ja käyttää sitä hyväkseen? Sinänsä voi hyvin pitää paikkansa, koska niinhän kaikissa sosialistisissa hallinnoissa on paljastunut käyneen. Vanhaa Seneca nuoremman viisautta mukaellen: Kansa uskoo sosialismiin, viisaat eivät usko ja johtajat pitävät sitä hyödyllisenä.

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin tänään kesähuvilalta otettuja kuvia. Ne piti lähettää monena viestinä koska sähköposti ei suostunut lähettämään kaikkia kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Tai siis en ottanut kuvia tänään vaan lähetin ne tänään.