perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hazardous religion

Kaarina Hazard on juuri sellainen tiedostava eliitin puudeli, joka nuolee monikulttuurista suvaitsevaistoa. Hän on taas etsinyt yhden lauseen jostain, riehaantunut siitä ja leikkii älykköä (Nolo politiikka). Hazard:
Perussuomalaisten kunnallispoliitikko Freddy van Wonterghem kirjoittaa uusisuomi.fi-lehden mielipidekirjoituksen kommenttiosioon näkemyksensä, jonka mukaan muslimityttöjen tappamisessa voi nähdä positiivisenkin puolen.
Freddy ilmeisesti kommentoi tätä uutista, jonka mukaan raiskattu lapsi ruoskittiin hengiltä Bangladeshissä. Nuorille naisille suunnattu Demi kirjoittaa asiasta avoimemmin kuin mikään muu media Suomessa. Olisihan Freddy yhtä hyvin voinut kommentoida tätä uutista, mutta sillä nyt ei ole mitään merkitystä mitä hän sattui kommentoimaan, koska Freddy on vääräuskoinen maahanmuuttaja. Satiiri on vaikea tyylilaji, mutta silti - ihan maalaisjärjellä voi olettaa, että valtuutettu ei näe viattomien lasten tappamisessa mitään positiivista. Jos oma ymmärrys ei sitä käsitä, ei ehkä kannattaisi kirjoitella kolumneja, Kaarina.

En ole koskaan tavannut Freddya ja vain muutaman kerran lukenut hänen kirjoituksiaan. Siitä huolimatta voin olla täysin varma siitä, että Freddy ei toivo kenenkään kuolemaa (toisin kuin Soininvaara "pikaistuksissaan"), ei varsinkaan nuoren tytön.

Vasemmistolaisille niin tavanomaiseen tyyliin Hazardkin tuli virittäneeksi miinan vain astuakseen siihen itse:
Helsingin kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Elisa Siekkinen ihmettelee facebookissaan, että miten muka mies voidaan tuomita raiskauksesta avioliitossa ja vielä, että oma vika kuka käski naida raiskurin.
Hazard siis arvostelee Siekkistä siitä, että hän kannattaa monikulttuurista, suvaitsevaista avioliittoa, jossa mies vie ja nainen vikisee. Ei tosin nautinnosta.

Ei kommentteja: