torstai 9. kesäkuuta 2011

Etninen väkivalta tuli Suomeen

Simmarit, sammarit, kummarit ja pipo

Niin kulkee vanha Vexin ralli.

Vasemmistossa väkivalta ja ilkivalta on moraalisesti sallittua, koska vasemmiston ideologiaan ei yksityisomistus kuulu. Poikkeuksena on tietenkin se tilanne, jos ilki- tai väkivalta kohdistuu vasemmistolaiseen tai hänen hallussaan (eli omistamaansa) omaisuuteen. Kaikissa kommarimaissa toisinajattelijoiden vainoaminen on yleistä. Puolalainen Stanislaw Jerzy Lec totesi jossain aforismissaan siihen malliin, että vasemmistolaisen iho ei vedä viinaa ja väkivaltaa. Jos kaadat siihen viinaa, väkivalta pääsee irti.

Mitäs meidän omat pikku kommarimme ovat tällä kertaa keksineet? Ensinnäkin tietysti väkivaltainen terrorikampanja polttopulloineen Sosiaalikeskus Sataman pihalle majoittuneiden romanien puolustamiseksi. Tämä uutinen tietää kertoa, että globalisaatio nousee Pohjolaan. Ikiajat junissa saattoi jättää tavarat hyllylle ja mennä kahville tai (iän karttuessa) kaljalle ravintolavaunuun.

Aamun uutisessa olikin sitten kerrottu, että Helsingin sosiaalikeskuksen ovet on töhritty ja tekijäksi ilmoittautui - kukas muu - kuin "aktivistit", joiksi Totuus näitä väkivaltaisia vasemmistoryhmiä leikkisästi kutsuu.

Päivitetäänpä Vexin sanat vasemmiston omaksi kesähitiksi:

Siiderit, stallarit, kommarit ja riko

2 kommenttia:

Gruvmor - Maria Olsdotter kirjoitti...

Tässä esimerkki ruotsalaisten "aktivistien" aikaansaannoksista.
Paikallinen läpyskä lähettää "journalisteja" paikalle, jos lehmä on pudonnut saostuskaivoon. Mutta jos jonkun vene on sutattu ja rikottu, ja omistaja sattuu olemaan Ruotsindemokraatti, niin sillä ei näköjään ole väliä. Mitäs pienistä.
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/june/barometern-morkar.html Ruotsindemokraatit kun saavat kuulemma silloinkin syyttää itseään, jos heitä pahoinpidellään, näin Ruotsin pääministerin mielestä.

Kumitonttu kirjoitti...

Huomenia Maria ja kiitos linkistä. Itse muistan joskus lapsena ihmetelleeni, miten oli mahdollista, että Neukkulassa vainottiin toisinajattelijoita. Naapurivaltiossa. 20 vuodessa, sen jälken kun Neukkula kaatui, meillä hyväksytään tasa-arvon nimissä niiden omaisuuden tärveleminen, joilla on "enemmän".