tiistai 7. kesäkuuta 2011

Turvatyynyt

Just tuli radiosta uutinen, että itä-eurooppalaiset varastavat volkkareista ja olympiavolkkareista ohjauspyörän turvatyynyjä. Tässä formulakuskin sellainen.


Eilen kuulin radiosta, että joku suomalainen missi asui Dubaissa ja elätti itsensä lentoemäntänä. Missiksi tulonsa jälkeen hän erosi kihlatustaan, jostain paikallisesta yussufista, ja kertoi yhdeksi kotiintulon syyksi ikävöivänsä lemmikkisikaansa!!! Hahaha... Paras sketsi pitkään aikaan! Luulisi yussufin vetävän itsensä naruun - hävitä nyt sialle...

Kansanedustaja Hakkaraista on pidetty ties minä, kun on parikymppisenä murtautunut kirkkoon ja vaikka mitä. Mutta miksei kukaan puhu Tuula Peltosesta?
Peräti 7 prosenttia kansanedustajista omaa ulosottorekisterin.
Kuvaa aikaamme, että media riemastuu miehen neekeriukko-puheista, mutta ei naisen kauneudenhoitomaksujen päätymisestä ulosottoon.

3 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

Saanko udella, onko tämä vähäpukeisten naisten kuvien lisäily joku erityinen läppä, vai haetko vaan blogille "omaa ilmettä"?

Ulosottorekisteriin päätyminen seuraa helposti esimerkiksi yrittäjälle, jonka talous on kiinni omassa firmassa. 7% kansanedustajista on kokonaista 14 kappaletta, ei ole kovin paljon.

Kumitonttu kirjoitti...

Saa udella. Tarkoitus on olla poliittisesti epäkorrekti, mutta älä huoli - ei ne tulleet jäädäkseen! Tai ehkä on - lukijani päättävät. Taitaa olla seuraavan kyselyn aihe...

7% ei ole paljoa, mutta ei yksi hakkarainenkaan ole paljoa. Tämä nimenomainen turhake on kuitenkin jättänyt paikalliselle yrittäjälle maksamatta kauneudenhoitokulunsa, mikä on melkoisen härski temppu.

Maksuhäiriö tulee helposti jo siitä, että sairastut ja joudut tilapäisesti venyttämään maksuaikoja. Häiriömerkinnän saa minun mielestäni suhteettoman herkästi, mutta näin on lait säädetty, joten katsokoot edustajat peiliin.

Igor kirjoitti...

Kivahan noita naisten kuvia on katsella mutta ei kai niistä mitään lisäarvoa synny. Laita ihmeessä mutta vähän harvemmin on minun näkemykseni.

Tuo ulosottohomma on vähän moniselitteinen. Vaikka tiedänkin että sinne on hyvin helppo joutua. Mutta ei siellä kauaa sovi roikkua eikä pikkusummista.

Minusta se on vähän samanlaista kuin minun joskus yrittäjäaikoina joistain asiakkaista luonnehtimani: jos johtaja ajaa muhkealla Mersulla mutta laskut alihankkijalle maksetaan säännöllisesti myöhässä on sellaisella yrityksellä väärät arvot eikä sellainen lupaa hyvää.