keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Miksi meidän pitää olla EU:ssa?

Tasavallan presidentti on luvannut liittovaltion presidentille, että Suomi ei aiheuta ongelmia herra liittovaltion presidentille. Kuvaavaa on, että meidän suomalaisten ylin päättäjä - liittovaltion presidentti - ei ole demokraattisesti valittu, kuten ei veljiemme ja siskojemme kuningaskaan länsinaapurissamme. Kuvaavaa on, että Halonen lipsautti haastattelussaan, että
En tiedä lupasinko liikoja
Ja kaikkein kuvaavinta on, että Halosella ei ole a) mitään oikeutta mennä tuollaisia lupauksia perustuslain mukaan antamaan eikä b) mitään oikeutusta, joka olisi tullut kansalaisilta. Juuri kävimme vaalit, jossa oikeutus otettiin siihen malliin pois, ettei kukaan suostu rakentamaan Kataisen hiekkalaatikolla uusia hiekkalinnoja savijaloille. Maikkarin haastattelema pelle-tutkija kuvittelee, että seuraavassa hallituksessa istuvat demarit, persut, kristilliset, kommarit ja erkoopee. Ei helvetti mikä tonttu!

Lopuksi, otsikkoon liittyen:
Halonen on huolissaan Suomen kansainvälisestä näkymättömyydestä niin kauan kuin hallitusta tahkotaan. Tapaamisia ja tilaisuuksia menee sivu suun jos pian ei synny valmista.
Sekö on todella meidän hallituksemme tärkein tehtävä?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle kyllä kelpais kansallismielinen vasemmistohallitus :P

Kumitonttu kirjoitti...

oikeistohallitustahan tähän maa ei saa, kun hallitus pitää kasata niistä puolueista, jotka on eduskunnassa. Eli toiveesi toteutuu!

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Kokoomus ole tarpeeksi oikeistolainen?

No, joka tapauksessa "sillä oikealla äärioikeistolla" menee Suomessa varsin heikosti:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Liberaalit

"Liberaalit (vuoteen 2001 Liberaalinen Kansanpuolue[1], LKP) on suomalainen liberaalinen puolue. Sen voimassa oleva tavoiteohjelma tähtää etenkin yksilönvapauden ja markkinatalouden edistämiseen.

Vuonna 1965 perustettu puolue oli aikanaan mukana useissa hallituksissa ja LKP:llä oli kansanedustajia vuosina 1965–1983 sekä 1990–1995 ja 2003. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa Liberaalit sai vain 0,1 % äänistä. Järjestö poistettiin puoluerekisteristä toukokuussa 2007 sen jäätyä ilman paikkoja kaksissa eduskuntavaaleissa. Yhdistys kerää uusia kannattajakortteja päästäkseen puolueeksi.[2] Vuoden 2011 eduskuntavaaleihin liberaalit osallistuivat Piraattipuolueeen listoilla.[3] Keväällä 2011 Liberaalit ry päätti, että se ei enää pyri puoluerekisteriin."

Suomalaiset taitavat olla loppujen lopuksi aika vasemmistolaisia ;)