torstai 23. kesäkuuta 2011

Taas laitaoikeistosta

Totuus uutisoi Geert Wildersin oikeudenkäynnin lopputulosta:
osa Wildersin lausunnoista oli niin rajuja, ettei niille olisi pitänyt suoda sananvapauden suojaa
Samalla tavalla kaikissa sosialistisissa yhteiskunnissa on "lausuntoja", joille eliitti ei haluaisi antaa "sananvapauden suojaa". Vielä 20 vuotta sitten häkki heilahti Tarja Halosenkin ihailemassa itäblokissa, jos sattui arvostelemaan politiikkaa. Edelleen kaula katkeaa monissa tai jopa kaikissa muslimimaissa, jos vihjaakaan Koraanin olevan huhupuheisiin perustuvaa hevonpaskaa.

Kuvaavin on kuitenkin tämä Totuuden sana:
laitaoikeistolaista vapauspuolue PVV:tä johtava Wilders muun muassa vertaa islamia natsismiin ja Koraania Adolf Hitlerin Mein Kampf -teokseen
Siis herranjestas! Äärioikeistolla tarkoitetaan kansallissosialismia eli natsismia. Jos siis Wilders on Totuuden mielestä natsi, niin miten ihmeessä hän voi arvostella islamia siitä, että se on natsismia? Ajatushan on järjetön. Samalla tavalla Iranin presidentti Ahmadinejadia voisi syyttää "laitaoikeistolaisuudesta", kun hän kannattaa samoja asioita kuin Hitler ja jopa toteuttaa samaa politiikkaa kuin Hitler. Silti Ahmadinejadia ei kutsuta "laitaoikeistolaiseksi". Miksi? Koska toimittajille islamilainen jihad on kaikessa hulluudessaan helpommin ymmärrettävä aatesuunta kuin klassinen liberalismi.

3 kommenttia:

Gruvmor - Maria Olsdotter kirjoitti...

Mihin ihmeeseen Koraania sitten pitäisi verrata, jollei nimenomaan Hitlerin pääteokseen? En kylläkään ole lukenut sitä koska en ole saanut sitä käsiini. Ilmeisesti siinä kuitenkin on jotain muslimeja kovasti miellyttävää, koska sitä myydään esim. Libanonissa aivan solkenaan.
http://petterssons.bloggsida.se/diverse/en-bastsaljande-bok

Vasarahammer kirjoitti...

Mtv3:n aamu-tv:ssä haastateltiin Hamas-johtajan poikaa, joka oli loikannut Israelin puolelle.

Mtv3: Katsomo

Haastateltava kertoo asioita, jotka minulle eivät tule yllätyksenä mutta jotka ilmiselvästi järkyttävät haastattelija Lauri Karhuvaaraa.

Kun Wilders vertaa Koraania Mein Kampfiin, hän vain rinnastaa kahta ylivaltaideologiaa keskenään. Koraanista erittäin suuri osa käsittelee "meitä" eli vääräuskoisia ja sitä, miten kunnon muslimin pitäisi meihin suhtautua.

Koraanin juutalaisvastaisilla säkeillä (joita on paljon) ja Mein Kampfilla on myös paljon yhtäläisyyksiä.

Kumitonttu kirjoitti...

Baijerilainen kaverini laittoi eBayhin Mein Kampfin ensipainoksen myyntiin muutama vuosi sitten. Kirja oli alle 15 minuuttia esillä, jonka jälkeen ylläpito poisti sen.

Karhuvaara nolaa itsensä aivan täydellisesti tuossa haastattelussa. Paras kohta on, kun Karhuvaara käyttää minä-tunnen-kivoja-muslimeja -kortin ja kysyy, kuinka haastateltu Hamasin perustajan poika (kääntynyt kristityksi) voi väittää, että islamilaiset elävät valheessa. Kundi vastaa, että todellinen islam on al-Qaida, Hamasin ja Hizbollahin edustamaa väkivaltaa. Valtaosa muslimeista ei siis noudata Allahin tahtoa vaan ovat "tapamuslimeita". Hyvin sanottu! Siis tuo haastattelu oli näemmä tällä viikolla! Karhuvaaran "how can you say so?" on aika puiseva. Onneksi hän puhuu niin huonoa englania, ettei vieras viitsi edes ampua täyslaidallista.