lauantai 28. toukokuuta 2011

Rasismi ja vihapuhe yleistyy Oulussa

Kun muistetaan, että Vihreät asemoivat itsensä Perussuomalaisten vastavoimaksi, voisi Vihreillä olla nyt syytä itsetutkiskeluun, jos he siihen kykenisivät. Vaalituloksen selvittyä Vihreät totesivat menevänsä oppositioon noudattaen maan tapaa, jossa voittaneet puolueet muodostavat hallituksen. Maan tapa juontaa juurensa luottamukseen, että politiikassa ei tehdä suuria muutoksia kuitenkaan. Näin jokainen puolue pääsee aina vuorollaan ministerikyytin ja jakamaan palkkiovirkoja pitkäaikaisille puolueaktiiveilleen.

Tällä kertaa Perussuomalaiset rikkoivat tämän käytännön perustellen sitä antamaallan vaalilupauksella, jonka mukaan Portugalin tukeminen on moraalisesti väärin. Olipa itse väitteestä mitä mieltä tahansa, puolue kuitenkin piti vaalilupauksensa - ja vieläpä keskeisimmän sellaisen. Tämän jälkeen Vihreät alkoivat ilakoimaan, että Perussuomalaiset RIKKOIVAT vaalilupauksensa, koska oppositiossa ei voi toteuttaa antamiaan lupauksia. Väite on juuri niin kummallinen kuin on esittäjänsäkin.

Tässä on nyt pitkään kuultu, että vihapuhe ja väkivalta ovat perussuomalaisten nousun myötä yleistynyt. Itse en ole sellaista huomannut, mutta ehkä luen vääriä nettisivuja. Ainoat tänään huomaamaani vähänkään merkittävämmät väkivaltaiset teot ovat edellisessä kirjoituksessa (Rasismi ja vihapuhe yleistyy Englannissa) mainitsemani englantilaisen opettajan joutuminen islamilaisen lähetystyön kohteeksi ja oululaisen kansanedustajan Olli Immosen saamasta tappouhkauksesta. Uhkaus oli annettu Iltalehden nettisivuilla, joten tulipa sitten sekin selväksi, missä niitä vihapuheita oikein pääsee lukemaan.

Minäkin voisin tässä nimimerkin turvin turvautua vihapuheeseen ja huudella puskista, että tapan jokaisen Vihreän kansanedustajan hitaasti kiduttamalla ja elävänä hautaamalla, joka ilmoittaa kannattavansa Sarah Palinia. Tai no, en siis tietenkään oikeasti aio tappaa, vaan nuoret vihaiset miehet aika usein huutavat toisilleen kuola pärskyen, että "vittu mä tapan sut". Sopivasti leikellen Iltalehti saisi tuon muotoon:
Blogisti: Tapan jokaisen Vihreän kansanedustajan hitaasti kiduttamalla ja elävänä hautaamalla
ja taas olisi yksi peruste lisätä internetin valvontaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun Hakkarainenkin "on jäänyt nalkkiin" kaljaryöstöstä, niin oletko valmis perumaan sanasi juoksukaljoittelua koskien? Vai oliko sinun ikäluokallasi tapana tehdä vain murtokeikkoja eikä ollenkaan näpistyksiä? :)

Kumitonttu kirjoitti...

Kyllä, ennen tehtiin murtoja eikä näpistyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Sinä tekopyhä! Ota ensin hirsi omasta silmästäsi, vasta sitten näet ottaa roskan veljesi silmästä."