maanantai 9. toukokuuta 2011

Äärivasemmisto ryhtyy väkivaltaiseksi

Kummallista, kuinka amerikkavastaisuus ei saa mitään vastaavaa hullaantumista aikaiseksi, vaikka se saa jopa väkivaltaisia muotoja. Ainoastaan tumma ihonväri yhdistettynä riippuvuuteen yhteiskunnan taloudellisesta holhoamisesta on sitä oikeaa rasismia, koska siihen syyllistyvät äärioikeistolaiset. Millä tarkoitetaan siis kansallismielisiä. Vasemmistollehan kansallisvaltio ei edusta kotimaata, vaan kunnon vapaustaistelijan kotimaa on globaali. Siksi heidän on niin häkellyttävän helppoa samaistua äiti-Gaian riitteihin ja rajattoman maailman muuttoliikkeen kaltaisiin loitsuihin. Amerikkalaisvihamielinen nainen melskasi metrossa Melskasi? Rasismi-ajattelun taustalla on kuvitelma siitä, että maahanmuuttajat vievät jotain oleellisia resursseja kuten työt ja naiset. Valkoinen koulutettu nainen ei vie resursseja keneltäkään, joten isku ei voi olla vihasta motivoitunut. Kuten ei mikään vasemmiston väkivaltainen hyökkäys, koska heidän pontimenaan on oikeat opit ja oikea aate.
Puolitoistavuotiaan tyttärensä kanssa metrolla matkustanut kanadalaisnainen joutui pahoinpitely-yrityksen kohteeksi tiistaina 3. toukokuuta. Pahoinpitely-yritys tapahtui Siilitien ja Herttoniemen metroasemien välillä aamukymmenen aikaan.

Kanadalaisäidin ja tämän tyttären englanninkielisestä keskustelusta suivaantunut keski-ikäinen nainen huusi yllättäen ”vihaavansa amerikkalaisia” ja käytti naista kohtaan erittäin loukkaavia sanoja. Hyökkäävästi käyttäytynyt nainen yritti lyödä amerikkalaiseksi luulemaansa äitiä metrosta löytämällään lehdellä. Äiti ja tytär selvisivät välikohtauksesta ilman fyysisiä vammoja, kun metrossa melskannut nainen poistui kulkuvälineestä Herttoniemessä.

Poliisi epäilee naista pahoinpitelyn yrityksestä ja kunnianloukkauksesta. Tuntomerkkien mukaan vaaleanruskeaan, puolipitkään takkiin pukeutunut nainen oli noin 35 -40-vuotias ja hänellä oli vaaleat, lyhyehköt hiukset. Naisen henkilöllisyyden selville saamiseksi poliisi pyytää vihjeitä numeroon 071 877 4002.

4 kommenttia:

Sandro leChat kirjoitti...

Onko tämä nyt jokin ininän aihe, ymmärtäkseni ei tapahtunut mitään. Tolkutonta on, että tällaisesta mitättömästä pikkujutusta vielä viitsitään kirjoitella.
Kovin fiksulta ei tämä kanadalaisnainenkaan vaikuta, jos oikeasti tuosta on herneen nenäänsä vetänyt.
Mistä sinä tuon vasemmiston tähän hätään keksit? phohh

Kumitonttu kirjoitti...

Mistä sinä tuon vasemmiston tähän hätään keksit?

Totta - päällekävijä oli luultavasti oikeistolainen. Äärisellainen.

Tiedemies kirjoitti...

Täytyy todeta, että olen Tomin kanssa samaa mieltä tässä asiassa. Yhteiskunnassa on aina joku tietty (tai joukko tiettyjä) perusvire, jonka puitteissa kaikenlaiset hullut sitten päästelevät höyryjään.

Suomessa yksi vahva tällainen on jonkinlainen "amerikkalaiset tuhoavat maapallon"-läppä. Siis joku ottaa sen aina tosissaan ja tekee siitä henkilökohtaisen ristiretken. Sama pätee somaleihin tai johonkin muuhun inhokkiryhmään. Joskus kymmenkunta vuotta takaperin bussissa istui pari melko tummaa nuorta miestä ja jutteli rauhallisesti jollakin vieraalla kielellä; en tiedä mikä kieli se edes oli. Toisella oli lippalakki päässään.

Joku humalainen akka meni huutamaan niille, että "Suomessa puhutaan suomea perkele ja lakki pois päästä sisällä" ja jotain muuta sekoilua neekereistä ja ties mistä.

Pointti on se, että ihmiset ottavat jonkun ilmiön "omakseen"

Kumitonttu kirjoitti...

Yhteiskunnassa on aina joku tietty (tai joukko tiettyjä) perusvire, jonka puitteissa kaikenlaiset hullut sitten päästelevät höyryjään.

Niin on, mutta kun heidän kohteensa on "oikea", niin ei sen väliä. Kun heidän kohteensa on "edistykselliset", nousee hirveä haloo. Epäjohdonmukaista.