lauantai 28. toukokuuta 2011

Lyödään lyötyä

Hesarin penaali Ville Similä kirjoittaa
Enemmistö on tässä maassa unohdettu, ja jonkun on sitä puolustettava, meidän. Ei se helppoa ole. Kommunistit heiluttelevat natsikortteja. Värjäävät tietokoneella poskia lehtikuvissa punaiseksi, kaivavat vanhoja esiin, vaikka viiteen vuoteen ei ole sanottu blogissa ketään kamelikuskiksi, ja jos onkin, niin ne on kaikki jo deletoitu.

Juu ei kommentoida. Shitlistille kaikki, ei nappaa. Helppoa ei ole. Vihapuhe lisääntyy, lähinnä justiinsa enemmistöä vastaan. Nämä vihervasemmistolaiset ja puolipultsarit ja ituhipit mokuttajat ukot tolpan nokassa KUKKAHATUT SAATANA PILAAVAT MEIDÄN ENEMMISTÖN!!!!!!11!! P.S. KIITOS 1939-1945!
Tällainen laatujournalismi oli viimeinen niitti sille, että (nyt jo) vuosia sitten lopetin maksamasta tuollaisen roskan kirjoittajalla. Pikkupoika ehtikin jo alkuvuodesta uutisoida, että Hesarin tilaajamäärät laskevat kuin kuset puntissa. Tästä on luonnollinen seuraus, että kun tilaajat kaikkoavat, niin KAIKKI veronmaksajat on saatava Hesaria tukemaan:
Tässä tilanteessa hallitusneuvotteluista tulee tieto, että Säätytalolla pohditaan tilattujen sanoma- ja aikakauslehtien arvonlisäverokannan nostamista. Juuri lehdistön yhteiskunnallisen roolin vuoksi tilattavilta lehdiltä ei nyt peritä arvonlisäveroa. Lehdistön yhteiskunnallinen tehtävä ymmärretään laajasti Euroopassa. Lehdillä on nollaverokanta Suomen lisäksi muun muassa Belgiassa, Tanskassa, Norjassa ja Britanniassa.
Ja tälle verovapaudelle on luonollisesti omat vakavasti otettavat (?) perustelunsa:
Internetissä toimiva niin kutsuttu sosiaalinen media on muodostunut yhä tärkeämmäksi osaksi ihmisten vuorovaikutusta, ja siitä on tullut jokapäiväinen tapa hankkia ja jakaa tietoa. Usein tätä verkkomaailmaa leimaa viestien nimettömyys ja aggressiivisuus.
Tästä nyt ei oikein tiedä, että itkeäkö vai vetää päiväkänöset suruunsa. Toimittajien tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa tajuta, että ihmiset tekevät omia havaintojaan ympäröivästä maailmasta, jakavat tekemiään havaintoja keskenään ja muodostavat sitten oman mielipiteensä. Mihinkään noista vaiheista ei tarvitse kertoa omaa nimeään, koska sillä tavalla mielipiteenvaihto pysyy itse asiassa eikä kukaan voi vedota auktoriteettiasemaansa mielipidevaikuttajana.

Kun oma mielipide on muodostettu, ja aletaan vaikuttaa lainsäädännöllä tai luottamustoimeen hakeutumalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, on tultava omalla nimellään julkisuuteen. Se peli ei kaikkia houkuta, kun toimittajat ivaavat ja tonkivat menneitä. Ymmärtävät asioita tahallaan väärin saadakseen myyvempiä juttuja, ja kaiken lisäksi yrittävät nujertaa ne, jotka rohkenevat edustaa nimettömien ja agressiivisten viestien kirjoittajia.

[Lisäys viisi minuuttia myöhemmin
Taisin nuolla ennen kuin tipahtaa. Hesarin Marko Junkkari kirjoittaa
Pahinta liberaaleille [lue: itärannikon suurten kaupunkien korkeasti koulutetulle väestölle ja heitä ihaileville eurooppalaisille vasureille] on kuitenkin Fox News, josta Ailes on luonut republikaanien ympärivuorokautisen propagandakoneen. Vaikka Fox on nimellisesti uutiskanava, sen pääasiallista sisältöä ovat aggressiiviset keskusteluohjelmat, joissa rienataan presidentti Barack Obaman hallintoa ja demokraatteja.

Tea Partyn aktivistit pitävät lähes koko valtamediaa liberaalin hapatuksen lähteenä. Oikeaa tietoa saa heidän mielestään vain Fox Newsistä, joistain blogeista ja verkkolehdistä.
Ja todellisena kukkana hatussa on seuraava Junkkarin oivallus:
Objektiivisuuden ihanne on himmennyt, ja tulkinnoista on tullut uutisia. Viestimistä on tullut politiikan osapuolia.

Perussuomalaisten vaalivoiton jälkeen puolue rinnastettiin ulkomaisessa mediassa Tea Party -liikkeeseen. Yhtäläisyysmerkkiä ei voi vetää muussa kuin ehkä suhtautumisessa "liberaaliin" valtamediaan. Siitä on etenkin perussuomalaisten kansanedustajaa Jussi Halla-ahoa palvovalla Hommaforumilla luotu pyhä vihollinen.
HAHA!!! Voiko sokeampaa kaniinia enää olla!?]

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Tuossa Ville Similän kirjoituksessa on jotakin häiriintynyttä. Samalla kirjoitus kertoo lehden journalistisesta tasosta ja yleisemmin suomalaisten toimittajien arvoista ja asenteista.

Fox News on eurovasemmiston vanha sylkykuppi. Ajatukset Fox Newsin huonoudesta ja pahuudesta on tietysti saatu amerikkalaisilta liberaaleilta ja progressiivisista blogeista DailyHos-informaatioketjua pitkin.

Kumitonttu kirjoitti...

Kyllä vaan! Jos tuo teksti tulisi vastaan jonkun blogin kommenttiosastossa, pitäisin sitä ruohoa poltelleen idiootin hermoromahduksena. Mitä se nyt tietty tarkemmin ajatellen onkin.

Siihen on kerätty kaikki kliseet ja sitten kustu päälle. Tuo PS (heh, varmaan vituttaa monia vihreitä tuo lyhenne nykyään) KIITOS 1939-1945 on jotenkin niin älyttömän typerä, että ei voi todeksi uskoa. Ehkä kommarit alkavat kohta painaa punaisia T-paitoja, joissa lukee KATKERA KALKKI 27.1-16.5.1918

Anonyymi kirjoitti...

Ottaiskohan ne mut Hesariin töihin!? :D